Київ. 12 жовтня. УНІАН. У Києві презентували Всеукраїнський благодійний фонд “Російсько-українська співпраця”.

На прес-конференції в УНІАН президент фонду Володимир КАРАСЬОВ повідомив, що 28 вересня фонд був офіційно зареєстрований у Міністерстві юстиції України. Він зазначив, що метою роботи новоствореного фонду буде “благодійна діяльність в інтересах розвитку українсько-російських відносин”.

За словами В.КАРАСЬОВА, двостороннє співробітництво між Україною і Росією на всіх рівнях, починаючи з найвищого, останнім часом активізується. На думку президента фонду, важливим є те, що в першу чергу це стосується економічних взаємовідносин. Він зазначив, що велика кількість українських і російських підприємств мають серйозний потенціал для цього, будуть створені нові робочі місця, результатом чого стане поліпшення життя як українських, так і російських громадян.

Відео дня

В.КАРАСЬОВ повідомив, що фонд заручився підтримкою українських і російських політиків. Він закликав “меценатів підтримати приклад керівництва обох країн з розвитку двосторонніх відносин”.

Також в ході прес-конференції присутнім продемонстрували запис відеозвернення голови комітету Держдуми Російської Федерації з економічної політики і підприємництва, автора програми «Єдина держава» Євгена ФЕДОРОВА. Він побажав успіхів у роботі новоствореному фонду і закликав його сприяти розвитку економічних відносин між двома країнами.