Компанія «МСМ Онлайн» оголосила про запуск з 1 жовтня першої частини MMORPG «Синдикати Аркону». «Синдикати Аркону: Початок» - перша українська безкоштовна рольова онлайнова гра, призначена для багатьох користувачів в стилі кібер-панк. Гральний світ уявляє собою єдине місто майбутнього, що вціліло після катастрофи, в ньому гравці можуть спілкуватися, об’єднуватися в синдикати, торгувати, воювати і головне захоплювати території. Гра орієнтована на широку аудиторію, перш за все, на любителів PVP режиму. «Синдикати Аркону» мають низку особливостей, що відокремлюють проект серед більшості сучасних MMOPRG ігор.

Унікальний SCI FI світ. Технологічно розвинене місто майбутнього складається з множини унікальних районів, гармонічно поєднує елементи сучасного світу та кібер-панку.

Основа гєймплею гри - масштабні PVP бої (гравці проти гравців). Об’єднання гравців можуть захоплювати та контролювати стратегічно важливі райони міста, тим самим, впливаючи на влияя на паритет протиборчих сил та подальший розвиток світу гри. Саме можливість захоплення територій викликає найбільший інтерес у гравців.

Відео дня

Графічні можливості клієнтської частини базуються на платформі next-gen движку Unigine. Це дозволяє отримати неперевершений за якістю, абсолютно новий рівень графіки, який не є доступним в інших онлайн-іграх. Унікальна технологія серверної геометрії надає можливість створювати світ з мобами, які діють самостійно та непередбачено, азарт від гри зростає та приносить додаткові емоції гравцям.

Лояльна до користувачів версія моделі free2play не примушує гравця вкладати кошти.  Гра дозволяє розвивати персонаж до будь-якого рівня без додаткових затрат.

Це перша MMO гра подібного класу, створена в Україні командою вітчизняних розробників та на кошти українських інвесторів.

В рамках гри працює Реферальна програма. Гравцям надається можливість привести друзів та отримати за це бонуси.

Два етапи тестування гри на протязі року виявили високий інтерес аудиторії до проекту. Релізна версія доопрацьована з врахуванням побажань гравців, які прийняли участь в закритому та відкритому бета-тестуванні. Олексій Довгодько, керівник проекту, впевнений, що світ «Синдикатів Аркону» знайде своїх шанувальників:  «Як відомо,  шанувальники MMORPG-жанру вже стомилися від фентезійних світів та зголодніли за свіжими ідеями та стилю кібер-панку. Цей голод ми и хочемо задовольнити запуском даного проекту. Ми підтримували тісний контакт з ігровим комьніті, це дозволяє нам постійно додавати в гру нові властивості та можливості, які так потрібні користувачам».

Больше інформації можливо отримати на сайті http://syndicatesofarkon.com,

по e-mail: pr@syndicatesofarkon.com.

по тел.: Сергій Чекалов: 095-436-50-87