Проект технічного співробітництва «Соціальна інтеграція людей з інваліднiстю шляхом забезпечення доступу до зайнятостi» з 1 жовтня 2010 року до 20 січня 2011 року проводить конкурс на кращий телевізійний сюжет “Професійне щастя без обмежень. Телеверсія”.  Від шановних журналістів очікується висвітлення сюжету в жанрі “сторі”, герой або героїня якого – професійно успішна людина з інвалідністю, яка своїм прикладом здатна надихнути інших.

Це особа з фізичними, сенсорними, психічними чи розумовими вадами, якій вдалося подолати внутрішні острахи, суспільні стереотипи та зовнішні перешкоди. Це людина з інвалідністю, яка змогла здійснити свою мрію на шляху до професійної реалізації.

Переможець або переможниця визначатиметься шляхом голосування членів конкурсної комісії: представників Програми розвитку ООН, Міжнародної організації праці, Державного центру зайнятості та НДО людей з інвалідністю.

Відео дня

До участі в конкурсі приймаються телесюжети, які виходили в ефір в період проведення конкурсу.

Конкурсні роботи приймаються на DVD-носіях з 1 жовтня 2010 року до 20 січня 2011 року включно за адресою: м. Київ 01033, вул. Жилянська, 47-Б, каб. 309, Проект «Соціальна інтеграція людей з інвалідністю шляхом забезпечення доступу до зайнятості».

Підведення підсумків відбуватиметься з 21 по 31 січня 2011 року.

Результати конкурсу будуть офіційно оголошені у першій декаді лютого під час прес-конференції. У заході візьмуть участь: представники Програми розвитку ООН, Міжнародної організації праці, Державного центру зайнятості, НДО людей з інвалідністю, а також герой або героїня сюжету-переможця.

Журналісту-переможцю або переможниці конкурсу буде вручено під час прес-конференції приз – сучасний ноутбук.

Найкращі конкурсні сюжети будуть передані центрам зайнятості для використання під час інформаційних та мотиваційних семінарів для роботодавців та шукачів роботи з інвалідністю, за згодою власників авторських прав на них та згідно діючого законодавства.

Коротко про Проект

Проект «Соціальна інтеграція людей з інваліднiстю шляхом забезпечення доступу до зайнятостi» впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні спільно з Міжнародною організацією праці та Державним центром зайнятості. Мета Проекту - активна інтеграція людей з інвалідністю до відкритого ринку праці та забезпечення рівності їхніх прав та можливостей. Проект сприяє зміцненню інституційного потенціалу Державної служби зайнятості та її партнерів щодо забезпечення доступу до зайнятості людей з інвалідністю та зміні сприйняття їх суспільством на ринку праці    

За інформацією звертайтеся, будь-ласка, до PR-спеціаліста Проекту Ольги Іноземцевої: Olga.inozemtseva@undp.org.ua, 067 773 70 26