Київ. 29 вересня. УНІАН. Девелоперський холдинг UDC Holding (Україна) в 2011 році має намір завершити будівництво першої черги мікрорайону «Пасічний» у Львові.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив журналістам генеральний директор UDC Holding Леонід БОГДАНОВ сьогодні після прес-конференції в УНІАН.

За його словами, проект передбачає будівництво трьох черг мікрорайону.

Відео дня

«Ми зараз будуємо три П-подібні споруди, які є першою чергою. Першу чергу буде введено наступного року», – сказав Л.БОГДАНОВ.

За даними львівської компанії «Ваш дім», яка виступає забудовником мікрорайону, перша черга будівництва включає 9-поверховий будинок на 13 під'їздів і 294 квартири. Квартири в мікрорайоні розраховані на середній клас покупців.

Забудову трьох черг мікрорайону холдинг розраховує завершити до 2012 року.

Л.БОГДАНОВ уточнив, що, окрім трьох черг, у перспективі є можливість будівництва ще двох черг, а також соціальної інфраструктури з торговим комплексом у цьому мікрорайоні.

Він додав, що інвестором проекту є «Універсальна інвестиційна група», до складу якої входить холдинг.

Довідка УНІАН. Девелоперський холдинг Universal Development Construction (Україна) було створено шляхом об'єднання активів компаній «Ваш дім» (Львів), «Технопарк ЛЗТА» (Львів) і «Універсальної девелоперської компанії» (Київ). Холдинг об'єднує значну кількість земельних ділянок, об'єктів нерухомості та незавершеного будівництва. Вартість активів холдингу оцінюється в 150-200 млн. дол.

Холдинг реалізує проекти з будівництва офісної, готельної, логістичної, промислової та житлової нерухомості.