Київ. 28 вересня. УНІАН. Компанія «E-консалтинг» спільно з «Майкрософт Україна» повідомили про запуск бета-тестування в Україні нової версії програмного продукту Microsoft Dynamics CRM 2011.

Про це повідомили сьогодні на прес-конференції в УНІАН президент компанії «Е-Консалтинг» Андрій БЕЗГУБЕНКО і керівник напряму Dynamics компанії «Майкрософт Україна» Михайло КУЦЕНКО.

За словами А.БЕЗГУБЕНКА, нова версія задовольнить абсолютно всі потреби в програмах для масового бізнесу. Перелік нововведень покращеного продукту налічує більш як 200 пунктів. Зокрема, програма забезпечена інтерактивно змінними сценаріями, а також дашбордами (графіки, діаграми, «воронки продажів»), значно покращено інтерфейс і швидкість налаштування під галузеву специфіку підприємства.

Відео дня

У свою чергу, М.КУЦЕНКО відзначив, що новий програмний продукт дозволяє істотно підвищити персональну продуктивність працівників компанії.

Він повідомив, що онлайн-тестування нової версії продукту почнеться в жовтні, а вже на 28 січня 2011 року заплановано офіційний реліз програмного продукту.

Довідка УНІАН. ДП «E-Консалтинг» засновано в 2002 році. Компанія надає послуги у сфері IT і бізнес-консалтинга. Зокрема, компанія спеціалізується на проектуванні і створенні інфраструктури підприємства «під ключ», впровадженні систем Microsoft Dynamics CRM, оптимізації IT-інфраструктури підприємства на платформі Microsoft.

Послуги компанії сертифіковані за міжнародним стандартом якості ISO 9001 і українським його аналогом ДСТУ 9001.