30 вересня  2010 року, о 14:30 в УНІАН ( вул. Хрещатик, 4) відбудеться прес-конференція «Українського музичного ярмарку-2010» , у якій братимуть участь: Георгій Шевко – директор «Українського музичного ярмарку», Олег Репецький – член правління Асоціації дистриб'юторів, виробників і продавців професійного звукового та світлового обладнання, музичних інструментів, директор СП «Комора», Володимир Різник – голова Спілки звукорежисерів України, Володимир Григорович – саундпродюсер, керівник студії звукозапису «З ранку до ночі», Ірина ПлеховаДиректор «Інформаційної аґенції культурних індустрій», медіакординатор вставки «Український музичний ярмарок – 2010». ВГО«Асоціація виробників, дистриб’юторів і продавців професійного звукового і світлового обладнання, музичних інструментів» є організатором щорічної спеціалізованої виставки «Український музичний ярмарок» – традиційної і найбільшої в Україні виставки професійного звукового та світлового обладнання, музичних інструментів. Основною метою проведення виставки є сприяння розвитку культурно-мистецької галузі України.

Відео дня

7-9 жовтня 2010 року у п’яти павільйонах НК «Експоцентр України» (ВДНГ, пр. Глушкова, 1) відбудеться «Український музичний ярмарок-2010», на якому буде представлено останні розробки кращих українських та закордонних виробників галузі. Крім експозиційної, програма ярмарку передбачає низку спеціалізованих семінарів, майстер-класів (зокрема, народних майстрів), концертних виступів, пізнавально-розважальні заходи для дітей і підлітків тощо.

Про участь в «УКРАЇНСЬКОМУ МУЗИЧНОМУ ЯРМАРКУ – 2010»заявили керівники провідних компаній України: АРТ-Р, АКРОПОЛІС, ДЖАЗ-КЛУБ, ІНДІГО МЮЗІК, ЗІНТЕКО, КАМЕРТОН, КОМОРА, КОРТМІ, ЛАЙТЕК, МЕГА-ШОУ, РЕАЛ-МЮЗІК, СОЛО, ТРЕМБІТА, ЮРИТМІКС та інші.

Найбільша спеціалізована виставка у 2010 році представляє: Музичні інструменти для професіоналів та початківців; Професійне звукове та світлове обладнання; Обладнання для студій звукозапису; Сценічне обладнання та конструкції; DJ-обладнання; Кіно-теле-радіо-обладнання; Музичну літературу; Світловий та звуковий дизайн; Фахові семінари та презентації.

    Для зацікавленого відвідувача - це рідкісна можливість: отримати фахову інформацію з першоджерел про новітні технічні і технологічні розробки у музичній галузі; зблизька роздивитись, доторкнутись та навіть спробувати пограти на унікальних інструментах; ознайомитись з процесом створення українських народних та сучасних інструментів; особисто поспілкуватись з відомими музикантами (майстер-класи композиторів, виконавців тощо); обмінятись досвідом з колегами із різних куточків України; отримати юридичну консультацію з питань авторського та суміжних прав.

    9 жовтня 2010 року відбудеться вшанування пам’яті Джона Леннона(John Lennon) , адже в цей деньвиповнюється 70 років з його дня народження.

    9 жовтня 2010 року   на території  Національного комплексу «Експоцентр України» (пр. Глушкова, 1) відбудеться велика концертна акція «Come Together», що нагадає українським бітломанам про легенду рок-сцени. На сценічному майданчику виступатимуть переможці дитячого фестивалю «Yellow Submarine» і всеукраїнського конкурсу фан-клубу «The Beatles», а також відомі музиканти і гості акції.

    Окрім того, на ярмарку 9 жовтня 2010 року  відбудеться проект  «СТОГОЛОС-2010», ініційований Спілкою звукорежисерів України, Олександром Пономарьовим та студією звукозапису «З ранку до ночі» (звукорежисери студійної команди телепроекту «Шанс»), журналом «Уроки вокалу».У рамках проекту «СТОГОЛОС-2010» кожна дитина матиме можливість взяти участь у творчому процесі запису ексклюзивного варіанту пісні «Я вдома» (муз. і сл. М.Клименка) у виконанні Олександра Пономарьова, що вийде окремим синглом на CD.

    Твій голос почують сотні тисяч слухачів, і твоє ім’я назавжди увійде в історію української естради!

    За детальнішою інформацією просимо звертатися до медіаорганізатора :

    Інформаційна аґенція культурних індустрій ПРО , www.i-pro.kiev.ua,

    тел.: +38(044)227-86-92, моб. +38(093)767-14-83