Компанія «Автоальянс», офіційний дилер Nissan Motor у Києві та Київській області, повідомляє про участь у всеукраїнській Програмі лояльності «5 діамантів», що діє у всій мережі дилерських центрів Групи компаній «НІКО».

Участь ДЦ «Автоальянс» у Програмі лояльності «5 діамантів» – це не тільки надання додаткових послуг і привілеїв з боку компанії, але і розвиток двосторонньої співпраці, що дозволяє формувати культуру лояльного ставлення як з боку компанії, так і з боку Клієнта.

Відео дня

Дилерський центр «Автоальянс» є частиною Програми лояльності «5 діамантів» з моменту свого відкриття в травні поточного року. За станом на сьогоднішній день, учасниками Програми вже стали 573 людини, з числа яких 1% має статус найвищого рівня, 2% учасників знаходяться на четвертому рівні, 3% - на третьому, 4% - на другому і більшість - 90% - почали своє сходження по рівнях п`яти діамантів.

П`ять діамантів у назві символізують 5 рівнів Програми лояльності. Кожен новий рівень надає його власникові більший набір бонусів і привілеїв. Учасник Програми лояльності, який неодноразово проходить обслуговування, набуває запасних частин і комплектів аксесуарів, одержує знижку до 20% на роботи, до 15% знижки у разі придбання запасних частин і/або аксесуарів, а також до 3% дисконту в разі покупки автомобіля – нового або trade-in.

Прагнучи максимально відповідати очікуванням своїх Клієнтів, Група компаній «НІКО» постійно удосконалює умови Програми лояльності «5 діамантів». З цією метою розроблені і діють спеціальні програми: «Сім`я», що дозволяє всім членам сім`ї Клієнта користуватися однією накопичувальною карткою, а також «Друзі», яка припускає отримання спеціальних умов для друзів Учасника Програми.

Серед переваг участі в Програмі лояльності «5 діамантів»:

- гнучка, прозора і зрозуміла для кожного Клієнта комплексна система отримання і накопичення знижок для покупки і обслуговування автомобіля на СТО, придбання запасних частин і аксесуарів;

- повноцінне функціонування програми лояльності в дилерських підприємствах «НІКО» на всій території України;

- пільгові умови використання послуг компаній групи «НІКО»;

- індивідуальний підхід до кожного Клієнта.

Дилерський центр «Автоальянс» запрошує всіх бажаючих автоаматорів приєднатися до Програми лояльності «5 діамантів», ставши учасником якої, Ви одержуєте увагу і турботу, а також зрозумілі і прозорі умови співпраці з нами.

Докладна інформація про умови участі в Програмі лояльності - www.nissan-ask.com.ua, а також по телефону інформаційній лінії 8-800-30-38-38.

Адреса дилерського центру «Автоальянс»: м. Київ, вул. Корабельна, 4а.

Графік роботи автосалону:  пн-сб: 9.00-21.00, нд: 10.00-18.00

Графік роботи СТО: 8.00-21.00, без вихідних.

*** Дилерський центр «Автоальянс» -

Офіційний ділер Nissan Motor в Києві і Київській області. Компанія входить до складу роздрібної дилерської мережі Групи компаній «НІКО». Загальна площа дилерського центру становить близько 2100 кв. м., з яких станція технічного обслуговування занимает1600 кв. м. і є найбільшою сервісною станцією Nissan в Україні: 750 кв. м. – зона технічного обслуговування і поточного ремонту; і 850 кв. м. – цех кузовного ремонту, обладнаний 14 постами з можливістю обслуговувати до 30 автомобілів на день. 500 кв. м. займає демонстраційний зал, в якому представлений повний модельний ряд Nissan.

Група компаній «НІКО» - Група компаній, основними напрямами діяльності якої є: автомобільний бізнес (імпорт, дистрибуція, роздрібні продажі і сервісне обслуговування), операції фінансового сектора (страхування, лізинг, фінансування і кредитування, інвестиції і управління активами), будівництво; транспортні, брокерські для митниці послуги і корпоративна соціальна відповідальність. Бренд «НІКО» визнаний найдорожчим автомобільним брендом України згідно з рейтингом журналу «ГVардия» (ВД «Галицькі контракти»).

Докладніше про Групу компаній «НІКО» - www.niko.ua.

Номер телефону «гарячої лінії» «НІКО» - 8-800-30-38-38, цілодобово.

Для отримання детальнішої інформації, будь ласка, звертайтеся, до:

Олені Слободянюк (e-mail:

pr@nissan-ask.com.ua, тел. 067-781-31-36)

Менеджера інтернет-комунікацій компанії «Автоальянс»;

Олени Семикіної (e-mail:

о.semykina@niko.ua, тіл: 050-444-55-84)

Директора з комунікацій Концерну «НІКО»