Київ. 23 вересня. УНІАН. Компанія «Амадеус Україна» за підсумками 2010 р. очікує повернення обсягів бронювань на докризовий рівень.

Про це сьогодні на прес-конференції в УНІАН повідомив генеральний директор «Амадеус Україна» Олексій МУРОМЦЕВ.

«У 2009 році сукупне падіння становило близько 20% до 2008 року. 2010 рік показав дуже хорошу динаміку, ринок повернувся до зростання. Було дуже вражаюче зростання в 1-му кварталі, воно перевищувало 20%, воно впало до 10% у другому кварталі, порівняно з відповідним періодом попереднього року, й назад повертається до позначки понад 15% у 3-му кварталі. Я думаю, що якщо така динаміка збережеться, то ми можемо констатувати, що за 2010 р. до 2009 р. сукупний приріст становитиме не менше 15%. Що означає, в принципі, вихід на докризові обсяги», - сказав О.МУРОМЦЕВ.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, «Амадеус Україна» в 2009 р. у зв'язку з кризою відзначала падіння обсягів бронювання. Зокрема, в першому кварталі 2009 р. спостерігалося падіння на рівні 30%, у другому – 27%, у третьому – 23-24%.

Довідка УНІАН. Компанія “Amadeus” – провідний постачальник передових рішень у галузі інформаційних технологій, дистрибуції та електронної комерції для світової індустрії туризму й транспорту. Займає 1-е місце серед глобальних світових дистрибутивних систем за кількістю туристичних агентств, що використовують систему бронювання. Головний офіс знаходиться в Мадриді (Іспанія).

Amadeus займає найбільшу частку ринку серед Глобальних Систем Бронювання квитків в Україні, що проводяться туристичними агентствами країни. При цьому здійснюється бронювання авіаперевезень, готелів, круїзів, турпакетів, залізничних перевезень.

«Амадеус Україна» на 100% належить компанії "Амадеус Глобал Тревел Дистриб’ютіон С.А.".