Інтернет зробив шопінг швидким і зручним. Сьогодні купити в інтернет-магазині, не виходячи з дому, можна практично все: продукти, книги, меблі, комп’ютери та інше. Проте 40% користувачів UAнету не довіряють електронним магазинам, 38% є запеклими захисниками традиційних торгових відносин, 13% не пробували чи не вміють займатись онлайн-шопінгом, 12% відчувають необхідність вживу ознайомитись з товаром перед купівлею*.

Ви напевно чули не дуже приємні історії, пов’язані з інтернет-торгівлею: кур’єр привозить неякісний товар чи зовсім не те, що було замовлено, гарантії та чеки відсутні, повернути чи замінити товар неможливо, фотографія товару відрізняється від його реального вигляду тощо. Як уникнути подібних ситуацій?

Національний інтернет-портал UKR.NET пропонує скористатись МАРКЕТом, де представлені найкращі в своїх товарних групах інтернет-магазини. Що ж дає право називати їх такими? По-перше, позитивна ділова репутація, яку «УКРНЕТ» постійно моніторить, розуміючи, що питання довіри відіграє суттєву роль у торгових відносинах. По-друге, товарний асортимент інтернет-магазину. По-третє, технічні характеристики сайтів – швидке завантаження, зручний інтерфейс.

Відео дня

***Компанія «УКРНЕТ» – виробник найкращих сервісів для української інтернет-аудиторії: національний інтернет-портал UKR.NET, стрічка новин із кількох сотень всеукраїнських та регіональних джерел, сервіс погоди SINOPTIK.ua, МАРКЕТ із пропозиціями найкращих у своїх товарних категоріях інтернет-магазинів, сервіс закладок, електронна пошта FREEMAIL.ukr.net, віртуальна флешка e-Disk, сайт із працевлаштування JOB.ukr.net, відеохостинг PLAY.ukr.net, кіноафіша KINO.ukr.net, телегід TV.ukr.net, гороскопи ORAKUL.com, сайт знайомств ONONA.ua та міський довідник CITY.ukr.net.

*З дослідження компанії InMind «Портрет потенційного користувача інтернет-магазинів»