Київ. 21 вересня. УНІАН. Факторингова компанія "АУЗ Факторинг" провела дострокове розміщення на Українській біржі своїх іменних процентних облігацій серії "А" на 10 млн. грн.

Про це повідомила на прес-конференції в УНІАН генеральний директор ТОВ «АУЗ Факторинг» Зоряна ЦЕБРОВСЬКА.

За її інформацією, покупцями облігацій виступили юридичні й фізичні особи - резиденти України.

Відео дня

З.ЦЕБРОВСЬКА також відзначила, що з понеділка, 20 вересня, компанія почала розміщення облігацій серії "В" на загальну суму 25 млн. грн. Процентна ставка за облігаціями серії "А", "В", а також планованій до розміщення серії "С" планується на рівні 23% річних.

За словами начальника відділу факторингу ТОВ «АУЗ Факторинг» Антона КРАМАРЕНКА, залучені від розміщення кошти компанія має намір інвестувати в розвиток напрямку факторингу з фінансування під відступлення поточної дебіторської заборгованості, зокрема в рамках проекту щодо партнерської співпраці з мережею супермаркетів "Ашан". За його інформацією, до кінця року загальне фінансування проектів компанії планується збільшити на 25 млн. грн. За словами А.КРАМАРЕНКА, станом на вересень 2010 р. завантаження портфелю з класичного факторингу становило 12,2 млн. грн.

Довідка УНІАН. Факторингова компанія "АУЗ Факторинг" спеціалізується на наданні фінансування під відступлення поточної дебіторської заборгованості. "АУЗ Факторинг" входить до складу групи компаній CredEx. До даної групи також входить колекторне агентство ТОВ "Агентство з управління заборгованістю".