8 вересня 2010 р. рекрутингова компанія Brain Source International відсвяткувала ювілей – 10 років роботи на ринку рекрутингових послуг.

Святкування ювілею пройшло в столичному ресторані «Курені», який знаходиться на Парковій дорозі, 4. Привітати ювіляра прийшли клієнти та ділові партнери компанії. Ведучим свята був відомий шоумен Андрій ДОМАНСЬКИЙ.

За ці роки компанія БСІ пройшла величезний шлях розвитку.

Відео дня

«Для будь-якої компанії це величезний термін, тим більше для такого ринку, як ринок рекрутингу. За 10 років ринок змінився до невпізнання, пошли з ринку багато наші конкурентів, ми як компанія змінилися і активно розвиваємо інші напрями HR», - відзначив президент Brain Source International Андрій Кривокоритов на урочистому вечорі, присвяченому 10-річчю компанії.

«Для мене велика честь знаходиться тут сьогодні і вітати всіх присутніх на урочистому прийомі, присвяченому 10-річному ювілею компанії Brain Source International. За 10 років свого існування компанія пройшла стрімкий шлях розвитку.

За всі ці роки в компанії відбувалися постійні зміни - мінялися офіси, мінялися люди, ухвалювалися різні тактичні рішення, оновлювалися пакети послуг.

Незмінними залишалися наші цінності.

Коли ми говоримо про відповідальність, ми маємо на увазі здатність доводити справи до кінця, навіть якщо для цього доведеться докласти надзусилля.

Хочу вірити, що Brain Source International має репутацію відповідальної компанії, на яку можна покластися, знаючи, що вона не підведе.

У літературі з менеджменту описано безліч різних формул успіху.

У Brain Source ми віримо, що успіху можна добитися тоді, коли займаєшся улюбленою справою. Але цього недостатньо. Найголовніше – це здатність ставити на перше місце інтереси Замовника.

Тому, підбираючи собі персонал, ми шукаємо клієнторієнтованих консультантів, здатних будувати довгострокові відносини із Замовниками.

У цей знаменний для компанії день хочеться подякувати всім тим людям, які одного разу обрали Brain Source.

Хочу подякувати всім консультантам, які працювали і працюють в нашій компанії, задаючи європейські стандарти в галузі і роблячи життя людей більш значущим. Хочу подякувати всім клієнтам, великим і малим, які довірили нам найважливіший бізнес-процес – підбір персоналу.

Хочу подякувати всім нашим партнерам – постачальникам, які допомагають нам робити нашу роботу якіснішою. Спасибі за увагу і бажаю всім приємного вечора», - відзначив президент компанії Brain Source.

Так розвивалася група компаній БСІ:

Brain Source International – це Британська рекрутингова компанія, заснована в 1999 році з метою надання послуг з пошуку і підбору керівників середньої і вищої ланки для міжнародних і локальних компаній на ринку країн СНД, що динамічно розвивається. Компанія має операційні офіси в Тбілісі (Грузія), Лондоні (Велика Британія), Києві і найбільших містах України. Таке розташування офісів дозволяє здійснювати пошук персоналу на території Великої Британії, Східної Європи, Росії, України, Грузії, Вірменії, Білорусі, Молдови і Азербайджану.

У 2002 році була заснована компанія Acumen Outsourcing - це компанія "Професійний Працедавець", яка надає послугу лізингу Тимчасового Персоналу (Temporary Staff/Staff Leasing) в Україні і на території СНД.

Крім того, до складу БСІ входить компанія TOTAL HR Consulting - це підрозділ Brain Source International, який спеціалізується на стратегіях утримання і ефективності персоналу. Основний напрям діяльності компанії - це надання комплексних рішень в галузі управління персоналом.

За додатковою інформацією і фотоматеріалами звертайтеся:

Євгенія Александрова

PR Менеджер керуючої компанії Brain Source International

пл. Спортивна, 3, 2 поверх

Київ, 01601, Україна

тіл.: +38 044 390 50 10

моб.: +38 067 247 57 70

факс: +38 044 390 50 06

e-mail:

ea@brain-source.com

http://www.brain-source.com