Найбільші правовласники і компанія «УКРНЕТ» виступають на захист авторських і суміжних прав на музичний контент в Інтернеті

Компанія «УКРНЕТ» спільно з правовласниками музичного контенту планує запустити перший в Україні музичний портал з ліцензійним контентом. Про це було оголошено під час прес-конференції 14 вересня 2010 року в УНІАН.

«Укрнет» планує створити портал з продажу легального музичного контенту

Відео дня

«Компанія «УКРНЕТ» виступає на підтримку захисту авторських і суміжних прав на музичний контент в Інтернеті. Ми пропонуємо правовласникам стати партнерами в створенні першого в Україні музичного порталу, на якому будуть представлені ліцензійні альбоми, кліпи і треки українських артистів. Перш ніж викачати композицію, її можна буде безкоштовно подивитися і прослухати повністю у високій якості», - розповів директор з розвитку компанії «УКРНЕТ» Тимофій Нагорний.

Ініціативу компанії «УКРНЕТ» підтримали і правовласники, і популярні артисти. У прес-конференції взяли участь співак і продюсер Потап, директор відділу цифрових продажів компанії Moon Records Роман Гомельський.

«Укрнет» планує створити портал з продажу легального музичного контенту

За словами пана Гомельського, створення вітчизняного музичного порталу, що реалізовує легальний музичний контент в Інтернеті, - це масштабний і своєчасний проект. «Не секрет, що Інтернет пострадянського простору кишить піратським контентом. Ринок механічних носіїв в нашій країні теж поетапно еволюціонував у легальний, і тепер, як і у всьому світі, він поступається своїми позиціями Інтернет-продажам музичного контенту. Ми віримо у правильно вибраний курс і упевнені, що спільний з компанією «УКРНЕТ» проект сприятиме цивілізованому розвитку Інтернет-ринку музичного контенту», – відзначив директор відділу цифрових продажів компанії Moon Records.

«Укрнет» планує створити портал з продажу легального музичного контенту

«Настав час, коли автори, артисти і музиканти повинні заробляти гроші в мережі Інтернет. Тому дев`ять місяців тому я звернувся до лідера українського Інтернету - компанії «УКРНЕТ», і запропонував зробити спільний проект. Я закликаю всіх приєднатися до нас. Співпраця буде успішною і взаємовигідною! Майбутнє - за Інтернетом, і воно наступило вже сьогодні», – розповів Потап.

У ході прес-конференції, яка викликала великий інтерес з боку ЗМІ, спікери відповіли на запитання, які безпосередньо стосувалися теми заходу.

*** Компанія «УКРНЕТ» - виробник найпопулярніших сервісів для української Інтернет-аудиторії. Це національний інтернет-портал, стрічка новин з декількох сотень всеукраїнських і регіональних джерел, сервіс погоди SINOPTIK.ua, МАРКЕТ з пропозиціями кращих в своїх товарних категоріях інтернет-магазинів, сервіс закладок, електронна поштаFREEMAIL, віртуальна флешка e-Disk, сайт працевлаштування, відеохостинг, кіноафіша, телегід, гороскопи, сайт знайомств ОнОна і міський довідник CITY.ukr.net.