Київ. 9 вересня. УНІАН. Власниця конкурсу «Міс Україна Всесвіт» Олександра НІКОЛАЄНКО більше не опікуватиметься його організацією, однак залишиться власницею ліцензії на проведення конкурсу.

Про це сама О.НІКОЛАЄНКО повідомила сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

«Я залишаюся власником ліцензії, однак у зв'язку з тим, що я живу в США і мій час повністю присвячено сину, у мене немає можливості опікуватися конкурсом «Міс Україна Всесвіт», - сказала вона.

Відео дня

За словами О.НІКОЛАЄНКО, починаючи з цього року, вона не матиме відношення до організації конкурсу «Міс Україна Всесвіт».

О.НІКОЛАЄНКО упевнена, що команда, яка багато років працювала разом з нею над проведенням конкурсу «Міс Україна Всесвіт», зможе працювати сама.

Вона також повідомила, що проведенням «Міс Україна Всесвіт» тепер опікуватиметься директор конкурсу Ганна ФІЛІМОНОВА.

Відповідаючи на запитання журналістів, чи зможе вона втручатися в питання, пов'язані з проведенням конкурсу «Міс Україна Всесвіт», О.НІКОЛАЄНКО відповіла ствердно.

У свою чергу, Г.ФІЛІМОНОВА повідомила, що ця новина була для неї «досить несподівана». За її словами, поки рано говорити про дату і місце проведення наступного конкурсу.

Присутня на прес-конференції третя віце-міс конкурсу «Міс Всесвіт-2010» Ганна ПОСЛАВСЬКА, відповідаючи на запитання про свої подальші плани, сказала, що їй надходить ряд пропозицій щодо співпраці.

У свою чергу О.НІКОЛАЄНКО відзначила, що Г.ПОСЛАВСЬКІЙ надійшла пропозиція щодо співпраці з США.

«Є конкретні пропозиції щодо Ганни, є одне провідне агентство, яке хоче укласти контракт з нами. Ми плануємо її приїзд до Нью-Йорка у жовтні для проведення переговорів. Коли будуть конкретні результати, то ми обов'язково повідомимо», - відзначила О.НІКОЛАЄНКО.

Крім того, за її словами, Г.ПОСЛАВСЬКА розглядає пропозицію стати обличчям одного із всесвітньо відомих брендів годинників.

На запитання, якою вона бачить себе у майбутньому, Г.ПОСЛАВСЬКА відповіла: «Я намагатимуся реалізувати всі шанси, які мені дає доля. В майбутньому бачу себе щасливою жінкою».

Довідка УНІАН. «Міс Україна Всесвіт-2010» Г.ПОСЛАВСЬКА посіла 4-е місце на 59-му конкурсі краси «Міс Всесвіт», який пройшов в Лас-Вегасі 23 серпня.