Початок нового бізнес-сезону для безкоштовної міської щотижневої рекламно-інформаційної «Газети нашого району» ознаменувалося реорганізацією системи розповсюдження.

Окрім ранкового часу, тепер газета розповсюджуватиметься ще і вечірньої пори - хто не встиг узяти її по дорозі на роботу, або живе на відстані від метро, можуть одержати свіжий номер у промоутера увечері – по дорозі додому.

Також, крім традиційних каналів дистрибуції, газета тепер розповсюджується разом з іншими підписними виданнями по офісах Києва (з газетою «Все про бухгалтерський облік»). Розширена і власна мережа стійок, які відтепер розташовуються в 30 крупних офісних центрах Києва.

Відео дня

Вранці, окрім традиційного розповсюдження через промоутерів на станціях метро, тепер робиться акцент на роздачі газети на крупних перехрестях в автомобільних пробках.

Також видання читають відвідувачі мережевих ресторанів домашньої кухні «Два гуся» і «Академія трапезна», паба «Натюрліх» і кафе «ЖарПіца».

Щонеділі поширюваний наклад одного номера становить 150 тис. прим. Головна функція «Газети нашого району» – інформування киян про локальні новини – події в різних районах столиці, а також надання корисної інформації про життя міста за тиждень.

«Реорганізація мережі розповсюдження націлена в першу чергу на якісні зміни у складі аудиторії газети. Промоутерська ж роздача в метро і в пробках гарна тим (на відміну від розповсюдження по поштових скриньках, яку використовують інші безкоштовні газети), що «Газету нашого району» беруть тільки ті люди, кому це дійсно потрібно і цікаво, хто її давно знає», - коментує вжиті дії директор по маркетингу Медіагрупи «ПрессЦЕНТР» Оксана Маляренко.

Нагадаємо, що «Газета нашого району» до 2008 року розповсюджувалася по районах Києва виключно через власну мережу стійок. Зараз в столиці налічується більше 2100 точок і офісів, де можна одержати «Газету нашого району».

*** «Газета нашого району» – безкоштовне міське інформаційне видання. Розповсюджується щопонеділка. Входить в Національну мережу міських газет, в яку входять «Газета по-киевски» і регіональні «Газети по..» у містах-мільйонниках. Видавець - Медіагрупа «ПрессЦЕНТР».