Ринок нерухомості за останні три-чотири місяці демонструє ряд позитивних тенденцій, що свідчить про його остаточний вихід з періоду застою.

Як відомо, інтерес покупців до нового житла постійно збільшується, що викликає активне зростання продажів квартир, особливо на столичному ринку. На думку експертів, спрацьовує ефект відкладеного попиту – люди, що пережили кризу, знову готові вкладати гроші в нові квартири, адже, як і раніше, житло залишається найбільш надійним варіантом інвестування грошових коштів.

Основними чинниками, що впливають на вибір нової квартири, сьогодні є якість роботи забудовників та їх надійність, що виражається в гарантіях добудови будинку. Варто відзначити, що якісного нового житла вже незабаром може на всіх охочих не вистачити, що частково пов`язано з діяльністю багатьох будівельних компаній, яка припинилася в період кризи. Подібний дефіцит стимулює поступове зростання цін на житло, який, швидше за все, відбуватиметься і надалі.

Відео дня

На тлі останніх подій продовжує активні будівельні роботи компанія «НБК». На завершуючу стадію вийшло будівництво двох секцій будинку №26 житлового комплексу «Парковий» на бульварі Кольцова, 14. Здача планується на кінець цього року. Нагадаємо, що перша секція була введена в експлуатацію в березні 2010 року. Також були відновлені роботи по будинку №35, здача планується на другий квартал наступного року. Продовжуються роботи по будинках №33 – здача наприкінці цього року, і №34.

НБК дотримується своїх обіцянок і вірить, що її майбутнє і майбутнє всього ринку нерухомості буде райдужним.