Відкриття виставки «Світ Динозаврів» у Печерському ландшафтному парку (Співоче поле) переноситься на 10 вересня.

Це міжнародний проект, який проходить у великих містах Євросоюзу і вперше представлений в Києві. Більш як 10 мільйонів глядачів в різних куточках Європи вже відвідали виставку, тепер експонати зможуть оглянути кияни і гості столиці.

Впродовж двох місяців (вересня-жовтня) відвідувачі виставки зможуть побачити 62 експонати динозаврів, відтворених у натуральну величину на основі останніх наукових досліджень. На території парку площею в 4 гектари на Печерських пагорбах поселятися Стегозаври, Диплодоки, Трицератопси, Археоптерикси, природно, величний Тиранозавр та інші доісторичні рептилії. У парку будуть представлені експонати триасового, юрського, крейдового періодів. Розміри експонатів вражаючі: до 6 метрів у висоту, довжина деяких – до 23 метрів.

Відео дня

Виставка починає працювати 10 вересня з 10.00.

Вже в перший день роботи виставки передбачено проведення конкурсів, конструювання гігантського LEGO-Тиранозавра - найбільшого в Україні динозавра з LEGO та різноманітні атракціони для дітей.

Також відвідувачі зможуть:

- дізнатися про стародавніх рептилій із захоплюючої розповіді екскурсовода;

- взяти участь в розкопках «залишків» динозаврів;

- оглянути експозицію доісторичних скам`янілостей, де будуть представлені: єдиний скелет справжнього динозавра в Україні, щелепа мамонта, трилобіти, амоніти, мозазаври, риби, тощо.

- розважитися на атракціонах;

- сфотографуватися з експонатами;

- виграти або купити цікаві подарунки і сувеніри.

Час роботи виставки - з 10.00 до 20.00 щодня з 10 вересня по 31 жовтня 2010 року.

Запрошуємо представників ЗМІ на Співоче поле на відкриття виставки 10 вересня 2010 року.

Якщо Вас цікавить інформація про процес монтажу (з можливістю побувати на майданчику), прохання повідомити організаторів виставки по нижче вказаних номерах телефонів.

Тел. для акредитації: 353-25-01, 096 464 22 81.