Щорічний конкурс дитячого малюнку «Мрії про подорож» запроваджено в 2008 році з нагоди його оголошення Роком туризму в Україні за ініціативою туристичної фірми «Супутник».

Мета конкурсу: розвиток образотворчих здібностей дітей та популяризація намірів юних конкурсантів передати через малюнок своє бачення туристичних подорожей.

Умови конкурсу:

До участі у конкурсі допускаються без обмежень усі бажаючі діти шкільного віку.

Відео дня

Тематична спрямованість – втілення в малюнок дитячих мрій про подорож.

Розміри малюнку 40 см. х 60 см.

Малюнки можуть бути виконані необмеженими способами малювання.

Роботи на конкурс приймаються за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 57 (к. 104).

Підсумки конкурсу підіб’є незалежна комісія.

Автори робіт–переможців нагороджуються спеціальними призами туристичної фірми «Супутник» та Київського міського Будинку учителя.

Кращі роботи експонуватимуться у виставкових залах Музею сучасного образотворчого мистецтва України за адресою: м. Київ, вул. Глибочицька, 17.

Співорганізатори конкурсу: Київський міський Будинок учителя та Музей сучасного образотворчого мистецтва України. За цей час його учасниками стали більш як 400 дітей дошкільного та шкільного віку міста Києва та областей України, які представили на конкурс понад 500 картин. Роботи учасників традиційно виставляються для перегляду в приміщенні Будинку учителя. Влітку 2010 р. в їх розпорядження був наданий Музей сучасного образотворчого мистецтва України.

* * * Туристична фірма «Супутник» - туроператор Української республіканської системи «Супутник», що започаткувала свою діяльність в 1958 році. Основні напрямки роботи «Супутника» - міжнародний та внутрішній туризм, а також спеціалізовані тури для дітей та молоді.

Тел.: +38 (044) 230-92-00 факс: +38 (044) 230-92-02

Адреса: м. Київ, вул. Володимирська, 57 (офіс 104)e-mail:

info@sputnik-ukraine.ua

www.sputnik-ukraine.ua