Мер Миколаєва Володимир Чайка вважає Василя Капацину ефективним начальником Миколаївського морського торгового порту і закликає дати підприємству нормально працювати.

Про це повідомляє сайт Морські бізнес-новості України.

31 серпня в ефірі передачі "Добрий Вечір" на телеканалі "Ніс-ТБ" мер Миколаєва В.Чайка у відповідь на запитання про ситуацію в Миколаївському порту відзначив, що ММТП є одним з найбільших платників податків міста і його як градоначальника турбує ситуація, що склалася там останнім часом.

Відео дня

"Я б не хотів, щоб на колектив підприємства тиснула моральна сторона. Такого ще не було, щоб перевірка працювала 2 місяці і ще продовжує працювати. Моя позиція така: є порушення закону - дайте його губернаторові, дайте його в правоохоронні органи. Немає - дайте колективу працювати спокійно і розвиватися".

"Команда Капацини відпрацювала по залученню інвестицій, з відома депутатів міськради в порту побудовані ряд терміналів: рибний термінал, комплекс по переробці тріски, активно будується термінал по зерну".

"Порт навіть за радянських часів не переробляв таких рекордних об`ємів вантажів як останніми роками - це все завдяки ініціативі начальника порту Капацини Василя Миколайовича", - сказав мер.

"Міністерство транспорту не може надати вантажопотік і не дає скористатися ні причальними стінками, ні професіоналами", - додав В.Чайка.