У селищі продовжуються роботи з впорядкування і проведення комунікацій

2 вересня – Київ. Зведення котеджного комплексу «Олімпік-Park» під Києвом продовжується згідно з планом. Про це повідомляє компанія «Траверзбуд», що будує селище спільно з девелоперською компанією «Європа».

У серпні 2010 р. завершилися гідравлічні випробування водогону. Протяжність мережі водопостачання складає 10 км. Продовжується будівництво мереж електроживлення. Встановлено 85 кабельних складок. Завершено будівництво зливового каналу на Берлінській і Паризькій вулиці. Продовжується монтаж фасадних огорож.

Відео дня

Найближчим часом почнеться впорядкування Мадридської вулиці і другої лінії Паризькою. До кінця вересня 2010 року тут з`являться асфальтовані проїзди з бордюрним каменем, тротуари, фасадні огорожі.

Будівництво селища «Олімпік Парк» ведеться з 2008 року. Мажоритарним акціонером проекту є Микола Лагун.

*** Компанія «Траверз-буд» створена в 2007 році. Основним напрямом діяльності компанії є комплексний розвиток крупних заміських територій: будівництво котеджних селищ і міст-супутників.

Микола Лагун –крупний український бізнесмен, засновник і власник «Дельта-Банка».

У 2006 р. Микола Лагун став лауреатом премії «Людина року» в номінації «Фінансист року», а також переміг в номінації «Споживче кредитування» в рейтингу «ТОП-100. Кращі ТОП-менеджери України».

Голова ради директорів «Дельта Банк» у Микола Лагун став переможцем конкурсу "Підприємець року 2007" в Україні, а також переміг в номінації «Бізнес, що швидко росте» на конкурсі, що проводиться компанією «Ernst & Youn».

За професійні досягнення в 2010 році одержав звання «Банкір року» за версією газети «Бізнес».

Прес-служба компанії «Траверз-буд»

тел. 8(044) 281-07-00

Геннадій Єрмоленко

pr@olympic-park.com.ua