Бізнесмен сподівається, що з його допомогою співачка переможе в національному відборі «Євробачення» і представлятиме Україну на престижному європейському конкурсі

Відтепер кар`єра Міки Ньютон повністю залежить від бізнесмена Тимофія Нагорного. Він вирішив стати продюсером співачки, і готовий допомагати у всіх проектах, в яких братиме участь артистка. Найперший на черзі – «Євробачення».

Відео дня

«Мені давно подобається творчість Міки, і мені захотілося їй допомогти, - розповів Тимофій НАГОРНИЙ. - Днями у нас відбулися переговори з колишнім продюсером співачки Юрієм ФАЛЕСОЮ, я перекупив у нього права на пісні Міки і далі допомагатиму їй в роботі”.

За словами бізнесмена, він давно співпрацює зі співачкою, яка завжди підтримувала благодійні акції, які він організовував. «Разом зі мною вона об`їздила багато українських будинків-інтернатів, підтримувала ВІЛ-інфікованих дітей Макіївки, зустрічалася з дітьми-сиротами з Боярки, виступала на концертах, присвячених міжнародному Дню захисту дітей. Мій стиль роботи дуже близький їй по духу, тому я упевнений в успіху нашої спільної роботи», - сказав Т.НАГОРНИЙ.

Такий стан речей цілком влаштував і саму співачку.

«Я вірю, що наш тандем з Тимофієм НАГОРНИМ буде успішним. Мені дуже потрібна була людина, яка допомогла б мені гідно виступити на національному відборі конкурсу «Євробачення», - говорить вона. - Я рада, що тепер ми одна команда, і зараз для нас найголовніше - отримати перемогу у фіналі. Руслан КВІНТА на прохання Тимофія вже пише мені нові пісні, так що все тільки починається».