2 вересня 2010 року Проект технічного співробтництва «Соціальна інтеграція людей з інваліднiстю шляхом забезпечення доступу до зайнятостi» оголосить конкурс на кращу опубліковану журналістську роботу“Гідна праця - особливим фахівцям». Від шановних журналістів очікується висвітлення історії про людину з інвалідністю під новим кутом зору - як ефективного працівника й компетентного професіонала.

Герой статті – жінка або чоловік, які, не зважаючи на свої фізичні, сенсорні, психічні чи розумові вади, реалізувалися на професійній ниві.

Відео дня

Переможець визначатиметься шляхом таємного голосування членів комісії Конкурсу: представників Програми розвитку ООН, Міжнародної організації праці, Державного центру зайнятості та НДО людей з інвалідністю.

Підведення підсумків Конкурсу відбудеться 2 грудня під час прес-конференції до Міжнародного дня інвалідів. У заході візьмуть участь: менеджмент Програми розвитку ООН, Міжнародної організації праці, Державного центру зайнятості, представники НДО людей з інвалідністю, герой статті-переможця.

Журналісту-переможецю Конкурсу буде вручено під час прес-конференції приз – сучасний ноутбук.

Адреса для подання електронних версій опублікованих статей та контактів авторів:SIDsuccessstory@gmail.comТермін проведення конкурсу: 2 вересня - 20 листопада 2010 року.

Коротко про Проект

Проект «Соціальна інтеграція людей з інваліднiстю шляхом забезпечення доступу до зайнятостi»впроваджуєтьсяПрограмою розвитку ООН в Україні спільно з Міжнародною організацією праці та Державним центром зайнятості. Мета Проекту -активна інтеграція людей з інвалідністю до відкритого ринку праці та забезпечення рівності їхніх прав та можливостей. Проект зміцнює інституційний потенціал Державної служби зайнятості та її партнерів щодо забезпечення доступу до зайнятості людей з інвалідністю та змінює сприйняття їх суспільством на ринку праці.

За інформацією звертайтеся, будь-ласка, до PR-спеціаліста Проекту Ольги Іноземцевої: Olga.inozemtseva@undp.org.ua, 067 773 70 26

www.undp.org.ua

www.ilo.org.ua