Київ. 27 серпня. УНІАН. З 18 вересня канал Cartoon Network починає ексклюзивну трансляцію нового багатосерійного мультиплікаційного серіалу про пригоди собаки на прізвисько Scooby-Doo (Скубі-Ду).

Про це повідомив представник компанії Viasat Василь БОРОДЧУК сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

Він зазначив, що ексклюзивні права на трансляцію нових серій Scooby-Doo на території України має канал Cartoon Network, який входить у пакет каналів оператора супутникового цифрового телебачення Viasat.

Відео дня

В.БОРОДЧУК зазначив, що до кінця року на каналі Сartoon Network будуть показані 16 мультфільмів про Скубі-Ду. За його словами, ці мультфільми транслюватимуться щосуботи о 9.00 і щонеділі о 18.00. Він уточнив, що першим покажуть фільм «Неймовірна пригода Скубі-Ду».

В.БОРОДЧУК також повідомив, що серіал транслюватиметься російською мовою. При цьому він зауважив, що «увагу каналу було звернуто на необхідність української версії».

На прес-конференції були присутні семеро дресированих собак, які, як заявили організатори заходу, є «офіційними представниками відомого героя» мультсеріалу про Scooby-Doo. Собаки брали активну участь у прес-конференції і на запитання журналістів «відповідали» гавканням та різними рухами, зокрема, хитали головою, качалися по підлозі. В.БОРОДЧУК пояснював журналістам ці відповіді.