Київ. 18 серпня. УНІАН. Інвестиційна група «Інтернет Інвест» (м. Київ) і компанія «Ашманов і партнери» (м. Москва) створять в Україні спільну компанію «Ашманов і партнери – Україна» для роботи на ринку інтернет-маркетингу.

Про це повідомив сьогодні на прес-конференції в УНІАН президент інвестиційної групи «Інтернет Інвест» Олександр ОЛЬШАНСЬКИЙ.

За умовами досягнутої між компаніями угоди, «Ашманов і партнери» надасть українській стороні доступ до ексклюзивних технологій пошукового просування, управління контекстною та медійною рекламою, просування брендів у мережі.

Відео дня

Українська сторона візьме на себе забезпечення технологічної бази, всю операційну діяльність, а також адаптацію низки технологій до умов місцевого ринку.

За інформацією О.ОЛЬШАНСЬКОГО, частка участі «Інтернет Інвеста» в новій компанії становитиме 74%, «Ашманов і партнери» - 26%. Кандидатура директора затверджуватиметься з відома обох сторін. Планується, що спочатку в спільній компанії працюватиме 14 людей, як продавців, так і фахівців, що займаються виробництвом.

За словами генерального директора «Ашманов і партнери» Ігоря АШМАНОВА, раніше його компанія мала труднощі з виходом на український ринок, оскільки не мала в Україні відповідної бази. До того ж, додав він, у різних країнах ринки інтернет-послуг мають свої відмінності, тому компанії був потрібен кваліфікований консалтинг із роботи на українському ринку. «Зараз, з появою українського партнера, ситуація зміниться», - сказав І.АШМАНОВ.

За словами О.ОЛЬШАНСЬКОГО, цей альянс дає його компанії доступ до передових технологій, що дозволить заощадити декілька років. Він також зазначив, що сьогодні на українському ринку існує високий попит на якісні послуги інтернет-маркетингу.

Довідка УНІАН. Інвестиційна група «Інтернет Інвест» (м. Київ) працює в сфері Інтернет і високих технологій. Холдинг об`єднує такі проекти: реєстратор доменних імен Imena.UA, хостинг-провайдер MiroHost, Українська банерна мережа, рекламне агентство PingWin, національна поштова система Mail.UA, хостинговий проект GigaHost.ua і ін.

Компанія «Ашманов і партнери» (м. Москва) заснована в 2001 році, працює на ринку інтернет-маркетингу. Основні напрямки діяльності – інтернет-маркетинг (пошукове просування сайтів, контекстна реклама, медійна реклама, просування в соціальних мережах тощо), консалтинг, розробка й впровадження корисних технологій, що підвищують ефективність інтернет-проектів.