Київ. 29 липня. УНІАН. Партія “Єдиний Центр” закликає активістів партій, місцевих громадсько-політичних організацій, незалежних кандидатів до співпраці на місцевих виборах.

Про це на прес-конференції в УНІАН повідомив колишній голова Комітету виборців України, член “Єдиного Центру” Ігор ПОПОВ.

За словами І.ПОПОВА, він бачить у цій роботі перспективу і тому вступив до партії. “Я вже отримав партійний квиток, більше того, в партії я збираюся займатися саме залученням нових перспективних політиків до участі у виборчій кампанії”, – сказав він.

Відео дня

І.ПОПОВ зауважив, що “Єдиний Центр” готовий віддати половину і більше місць у своїх списках та в округах тим політикам, які принесуть користь громадам і працюватимуть на майбутнє України. При цьому він додав, що від цих кандидатів ЄЦ не вимагатиме негайного вступу в партію. “Єдиний Центр” готовий розглянути пропозиції про висування від осіб із чистою репутацією, не пов’язаних із партіями вчорашньої чи сьогоднішньої влади”, – сказав І.ПОПОВ.

Він також зазначив, що формування партійних списків і відбір мажоритарників буде відбуватися прозоро. “Спеціальні технології вже готові. Лише виборці визначатимуть, кого висувати до місцевих рад. І всі, з ким ведуться переговори, пройдуть процедуру, схожу на праймеріз, так само її пройдуть і чинні члени “Єдиного Центру”, – сказав І.ПОПОВ. Він додав, що технологію формування списків представить з’їзду партії, який призначений на 14 серпня.