У відповідь на офіційний запит Антимонопольного комітету України щодо діяльності компанії Visa в Україні, одержаний компанією 8 червня 2010 року, Visa повідомляє, що велика частина інформації, що запитувалась, було передано в Антимонопольний комітет України у встановлені Комітетом терміни – 8 липня 2010 р.

Згідно з вимогами АМКУ, Visa надала всі основні документи українською мовою, в установленому порядку легалізувала всі офіційні документи і сертифікати.

З метою надати в Антимонопольний комітет повний комплект документів, який дасть вичерпне роз`яснення з питань, заявлених в офіційному запиті, Visa також подала клопотання про надання додаткового часу для підготовки частини інформації і документів, що запитувались.

Відео дня

Компанія Visa підтверджує свою готовність до подальшої співпраці з Антимонопольним комітетом України з метою надання повної інформації за запитом і забезпечення конструктивного діалогу.

Visa підкреслює свою прихильність українському ринку і готовність і далі розвивати ринок безготівкових платежів у партнерстві з банками, державними і регулюючими органами.

* * * Visa є глобальною платіжною системою, яка забезпечує доступ утримувачам карт, торгово-сервісним підприємствам, фінансовим і урядовим установам в більш як 200 країнах світу до швидкої, безпечної і надійної мережі електронних платежів. Електронні платежі здійснюються за допомогою глобальної інноваційної процесингової системи VisaNet, яка здатна обробляти більш як 10 000 транзакцій на секунду, забезпечуючи захист від шахрайства для споживачів і гарантії здійснення платежів для торгово-сервісних підприємств. Visa не є банком, не випускає платіжні карти, не встановлює комісії або відсоткові ставки для споживачів, а також не видає кредити утримувачам карт. У свою чергу, інноваційні рішення Visa дозволяють фінансовим організаціям пропонувати своїм клієнтам широкий вибір фінансових інструментів, включаючи дебетові карткові кредитні та передоплачені продукти.

Докладніша інформація доступна за адресою: www.corporate.visa.com

Прес-служба Visa Inc. у Україні

Тетяна Патокова

The Willard Group

+380 (67) 466 40 24

tp@twg.com.ua