Українське Незалежне Інформаційне Агентство Новин (УНІАН) спільно з “Бізнес Радіо” (93,8 FM) починає прямі трансляції прес-конференцій в ефірі радіостанції. Можливий початок трансляцій – на 30-ій хвилині кожної години. Трансляція продовжується півгодини. Також є можливість виходу в ефір запису прес-конференції (на 5-ій або 30-ій хвилині).

Анонсування на радіо пропонується у вигляді роликів-анонсів, у кількості 5-7, починаючи за добу до прес-конференції. Терміновий анонс може бути виготовлено та поставлено в ефір за годину, або озвучено ведучим у студії.

Доступ до аудіо-трансляції прес-конференції:

Відео дня

http://guzei.com/online_radio/listen.php?online_radio_id=3173

За даними соціологічного дослідження компанії «TNS Ukraine» слухачами “Бізнес Радіо” є: чоловіки (51,9%), жінки (41,8%); вікова категорія 25-54; ядро аудиторії: чоловіки 35-50; фінансовий статус: дохід вище середнього, забезпечені, високозабезпечені; власники підприємств, керівники, бізнесмени, топ-менеджмент.

Інформаційна довідка:

 “Бізнес Радіо” (93,8 FM) висвітлює головні новини політики та бізнесу в Україні та світі. Радіостанція належить до ТОВ "Українська радіогрупа" (радіостанції "Шансон", "Шарманка", "Бізнес Радіо", "Ренесанс", "DJ FM", "Music Радіо").

Покриття: Київ та область.

З питань проведення прес-конференцій звертайтесь за телефонами:

(044) 279-35-23, (044) 220-11-98