Вперше в Україні!Міжнародний фестиваль каскадерів  «Київська Русь»  26-27 червня «Парк Київська Русь» (с.Копачів, Обуховский район Київської області).

Головна ідея фестивалю – створити майданчик для діалогу між всіма представниками кіно-шоу-індустрії: каскадерами, продюсерами, режисерами, акторами і меценатами. Подібна концепція реалізується вперше у світі.

Понад 100 професіоналів кіномистецтва з України, Канади, США, Великої Британії, Словакії, країн СНД стануть учасниками фестивалю.

Відео дня

У дводенній програмі заходу: показові виступи провідних каскадерів. Глядачі побачать висотно-акробатичні, кінні трюки, трюки з використанням піротехнічних ефектів та інші. Також організують авто-мото.

На фестивалі зберуться каскадери усіх поколінь. Від тих, що починають засвоювати ази професії до корифеїв каскадерського мистецтва. Відбудеться унікальний обмін досвідом. Під час фестивалю зніматимуть відео-підручник «Як стати каскадером».

Особливістю заходу, його родзинкою, стануть майстер-класи від каскадерів і постановників трюків. Бажаючі зможуть взяти участь у розробці, підготовці та здійсненні трюків.

Фестиваль каскадерів «Київська Русь» відвідають відомі суспільні діячі, представники культурної еліти України та зарубіжжя.

Фестиваль каскадерів відбудеться в рамках III Міжнародного фестивалю «Парк Київська Русь», який відкрився 24 квітня і триватиме до 17 жовтня 2010 року.

Організатори: Благодійна організація «Слов’янський фонд»

                          Ліга каскадерів України

Прес-служба проекту: 097-352-66-51, 044-461-99-37.