ВАТ “Південний гірничо-збагачувальний комбінат” (м. Кривий Ріг, Дніпропетровська область) в червні поточного року завершує погашення заборгованості з виплати працівникам комбінату винагороди за вислугу років за 2009 р.

Про це повідомляється у прес-релізі підприємства, переданому УНІАН.

Згідно з повідомленням, сума виплати складе 7 млн. 776 тис. гривень.

Відео дня

Загальна сума заборгованості по вислузі років на ПГЗК за 2009 рік становила на 1 травня 2010 року 9 млн. 699 тис. грн. У травні поточного року був виплачений попередній транш заборгованості у розмірі 1 млн. 923 тис. грн.

«Південний ГЗК націлений на побудову стабільного конкурентоздатного бізнесу, складовою частиною якого є забезпечення соціальних гарантій працівникам комбінату. Наша мета – забезпечення рівня заробітної плати співробітників комбінату на рівні провідних підприємств галузі», - наводить прес-служба слова в. о. голови правління ВАТ «ПГЗК» Михайла КОРОЛЕНКА.

З урахуванням виплати за вислугу років, середньомісячна заробітна плата працівників ВАТ «ПГЗК» за травень поточного року склала 3 тис. 902 грн., що відповідає середньогалузевим показникам.

* * * ВАТ “Південний гірничо-збагачувальний комбінат” (м. Кривий Ріг, Дніпропетровська область) є одним з основних виробників залізорудної сировини - концентрату і агломерату - в Україні.

Основними акціонерами ВАТ «ПГЗК» є ЗАТ "Смарт-холдинг" і компанії-власники "Evraz Group", які наприкінці 2007 року придбали 50% акцій ПГЗК у групи "Приват".

На комбінаті працює більш як 8500 чоловік. У травні працівникам підприємства була проведена дострокова виплата заробітної плати, підвищеної на 32,14%.