Організатор: Київський театр танцю «Black O!Range»

Місце проведення: Київський театр на Липках (Липська, 15/17)

Час: 23 червня 2010 року, 19:00

Відео дня

Концепція фестивалю базується на твердженні, що «танець є самодостатньою пластичною мовою виразу думок, відчуттів і почуттів». При цьому, вживаючи слово «мова», ми маємо на увазі обов`язкову можливість спілкування (з глядачем), тобто взаємообмін, який може і повинен викликати зміни в свідомості і світосприйнятті учасників цього діалогу.

...ДЛЯ ТИХ, У КТО Є, ЩО СКАЗАТИ.

Фестиваль проходить в останній тиждень червня і приурочений до закриття танцювально-театрального сезону. На фестиваль запрошені професійні театри танцю України. ZELYONKA-FEST – перший і поки єдиний фестиваль в Україні, на якому ми пропонуємо поглянути на танець як на спосіб і можливість розповісти і дізнатися те, що не завжди вдається висловити. Танець, як пластична мова, в якій неможлива цензура, а значить – можливо все.

Гість фестивалю - Московський театр танцю B.D.D.C. (хореограф - Денис Бородицький, володар Гран-прі міжнародного фестивалю I.F.M.C.`08, призу "Відкриття року" фестивалю "Мистецтво руху" (Ярославль, 2008)).

Мета фестивалю: пропаганда сучасного танцтеатру в Україні, встановлення контактів між українськими, російськими і європейськими танцтеатрами, обмін досвідом, проведення майстер-класів і пошук нових форм і тенденцій розвитку.

Програма фестивалю: прем`єра спектаклю "Не всі уміють падати" Київського театру танцю "Black O!Range" і кращі фрагменти із спектаклів минулого сезону. Нові роботи театрів "Потоки" (Дніпропетровськ), "Арт-студія Сонця" (Дніпропетровськ), Лабораторія Христини Шишкарьової (Київ), Руслан Сантах (соліст Київ-Модерн балет), театр танцю "Болеро" (Вінниця), театр танцю "Малюма і Такете (Київ)", спільний перформанс керівників театрів.

В рамках фестивалю пройде тематична фотовиставка робіт молодих фотографів під назвою «Просування» і майстер-класи з техніки сучасного танцю від хореографа Московського театру танцю B.D.D.C. Дениса Бородицького (класи пройдуть на базі школи танцю "Black O!Range Dance Studio").

З повагою,

директор фестивалю Антон Овчинніков.

Акредитація журналістів за тел. 067-401-2-410.

Інформація: на сайтах

www.orange-dance.com.ua, www.orange-studio.com.ua