Особливість роботи ПАТ "БТА Банк" з юридичними особами – індивідуальний підхід до кожного клієнта. Тому, залучаючи клієнтів на розрахунково-касове обслуговування, ПАТ "БТА Банк" пропонує повний спектр послуг:

Відео дня

Відкриття і обслуговування поточних рахунків, які призначені для зберігання коштів і здійснення розрахунків у безготівковій формі.

Платежі за дорученням клієнтів у гривні, іноземній валюті, міжнародні платежі.

Операції з готівковими коштами (прийом, перерахунок, видача, прийом готівкових коштів від фізичних осіб на користь юридичної особи).

Клієнт-Банк - це програмний комплекс високої якості, створений для задоволення потреб клієнта в оперативному і безпечному проведенні платежів без витрат часу на відвідини банку.

Зважаючи на специфіку і особливості бізнесу своїх партнерів, ПАТ "БТА Банк" розробив оптимальний набір тарифів на розрахунковий-касове обслуговування: "Економ", "Підприємець", "Комплексний", "Партнер" і "V.I.P.".

Розібратися в особливостях кожного тарифного пакету допоможуть кваліфіковані менеджери, до яких можна звернутися в будь-якому відділенні ПАТ «БТА Банк».