Київ. 2 червня. УНІАН. Інтернет-портал UKR.NET має намір протягом найближчих років стати лідером як стартова сторінка в Україні.

Про це сьогодні на прес-конференції в УНІАН повідомив голова Наглядової ради ТОВ «УКРНЕТ» Михайло КОМІССАРУК.

За його словами, портал UKR.NET, якому вже 6 років, сьогодні є найбільш популярним і впізнаваним порталом серед українських інтернет-користувачів. При цьому кількість щоденних і постійних користувачів порталу перевищує в 2-2,5 раза кількість користувачів конкурентних порталів. «Наступна наша стратегічна мета, на наступну п`ятирічку, - стати лідером за кількістю стартових сторінок, встановлених українськими інтернет-користувачами у своїх браузерах», - зазначив М.КОМІССАРУК. Як зауважив директор бренд-консалтингової компанії «Слідопит» Вадим ПУСТОТІН, у цьому плані головними конкурентами порталу є пошукові сервіси, оскільки їх найчастіше встановлюють як стартову сторінку. При цьому головним конкурентом є Google – пошуковик, який українці найчастіше встановлюють як домашню сторінку.

Відео дня

За даними керівника відділу маркетингових комунікацій «УКРНЕТ» Ірини СЕМЕНЧЕНКО, з метою досягнення поставлених завдань компанія розробила рекламну кампанію, яку запущено сьогодні. В серпні до реклами в інтернеті планується додати ТБ рекламу, й продовжити кампанію до листопада. «Ми орієнтуємося на офісних співробітників, інтернет-користувачів віком 21-49 років», - зазначила вона.

Довідка УНІАН. ТОВ «УКРНЕТ» - виробник популярних сервісів для української інтернет-аудиторії. Сюди входять інтернет-портал UKR.NET, стрічка новин, погода, інтернет-магазини, електронна пошта, сайт із працевлаштування, міський довідник, кіноафіша, ТБ програма, гороскопи тощо. Головну сторінку UKR.NET щодня відвідує понад 650 тис. українців, аудиторія всіх сервісів компанії досягла на сьогодні 1 млн. відвідувачів на день.