На Першому національному дегустаційному конкурсі напоїв «BEST DRINK 2010» перемогу здобула горілка «Наша Марка». Експерти пов`язують успіх з використанням в сучасному виробництві технологій і рецептур знаменитих на весь світ експортних горілок радянського часу.

Підбито підсумки Першого національного дегустаційного конкурсу напоїв «BEST DRINK 2010». Цього року в конкурсі взяли участь більш як 80 зразків продукції від 29 компаній з України, Росії,  Словаччини, Італії та  Південної Кореї.

Відео дня

Провідні експерти-дегустатори з великим досвідом роботи, представники Держспоживстандарту і Міністерства охорони здоров`я України, технологи підприємств, сомельє, а також незалежні спостерігачі і засоби масової інформації визначали кращі напої. Висококваліфіковане журі оцінювало органолептичні показники напоїв методом «закритої дегустації», враховуючи прозорість продукту, колір, аромат за 100-бальною системою, прийнятою на європейських міжнародних дегустаційних конкурсах. В умовах жорсткої конкуренції, в категорії «Горілки і горілки особливі», перше місце в номінації «Народна горілка» завоювала ТМ «Наша Марка». На думку експертів, успіх «Нашої Марки» пояснюється тим, що виробник повернувся до класичної технології виробництва горілки. Адже не секрет, що жорсткі нормативи і ГОСТи, що застосовувалися до харчових продуктів в 80-х роках, багато в чому перевершують існуючі. Тим більше, до тих небагатьох продуктів, які йшли на експорт.

Горілки «Наша Марка» виготовлені на основі рецептур, за якими в 80-ті роки Радянський Союз експортував горілку в країни Західної Європи і США. Це були горілки високої якості! «Наша Марка» відродила рецептури і процес виробництва легендарних експортних горілок 80-х. Відхід від тих стандартів тільки один, але він у кращий бік – використання спирту найвищого очищення «Люкс», який був недоступним у той час. У всьому іншому – це ті самі горілки, на які рівнявся весь світ!