«Газета по-киевски» і «Газета нашого району» стали головними медіа-партнерами соціальної акції «Чотирилапий друг шукає приятеля на двох».

В рамках даного проекту всі охочі можуть безкоштовно розмістити інформацію про тварин, яким потрібно терміново знайти господаря, або ж стати таким господарем для тих тварин, інформація про яких вже розміщена на сайті.

Для того, щоб взяти участь в проекті, необхідно:

Відео дня

1. Розмістити безкоштовне оголошення на порталі slando.com.ua в рубриці «Тварини задарма», обов`язково додавши якісні фотографії і відео. У заголовку оголошення потрібно вказати ключове слово «Друг».

Розміщення тексту оголошення, фото і відеоролика є обов`язковою умовою участі в проекті. В тому випадку, якщо учасники проживають в Києві і не мають можливості зробити якісне фото і відео самостійно, Slando забезпечує виїзд фотографа і оператора для проведення фото- і відеозйомки. Для цього Вам необхідно відправити заявку на адресу: 4nogii@gmail.com.

2. Відправити історію тварини з посиланням на розміщене оголошення на адресу: 4nogii@gmail.com. У тексті повинні бути описані історія вихованця, його особливості, звички, характер і все те, що може допомогти у виборі господаря саме для вашої тварини з його унікальним характером.

Всі оголошення одержать додаткову популяризацію на порталі forum.ua-vet.com і в тематичних соціальних медіа.

Увага! В рамках проекту не розміщується інформація про тварин, яких ви хочете продати. До розгляду прийматимуться оголошення тільки тих людей, які готові подарувати своїх вихованців.

Оскільки проект лише набирає обертів, ми запрошуємо всіх, кого хвилює проблема бездомних тварин, підтримати дану акцію, ставши інформаційним партнером.