У рамках підготовки до 1528-ї річниці з дня заснування Києва сходи перед Київською міською державною адміністрацією будуть очищені за допомогою миючих апаратів високого тиску від бруду, що в`ївся.

Це, перш за все, забруднення від вихлопних газів, екскременти птахів, втоптана жувальна гумка, які відклалися на гранітних сходах.

Команда мийників компанії «Керхер» почне з верхнього краю сходів і просуватиметься вниз. Для чищення буде використано ряд сучасних і високотехнологічних апаратів Kärcher, які забезпечують дбайливе і безпечне поводження з поверхнею сходів.

Відео дня

Ретельне очищення ступенів проводитиметься в два етапи:

Очищення першої частини сходів відбудеться в період з 20 по 21 травня.

Друга частина сходів буде очищена з 25 по 26 травня.

У проміжок з 22 по 24 травня кияни і гості столиці зможуть побачити різницю «до і після» очищення.

В процесі очищення сходи будуть зроблені фотографії, ознайомитися з якими можна буде на сайті www.karcher.ua.

Очищення сходів перед КМДА є частиною культурно-спонсорської програми компанії Kärcher, в рамках якої за останні 25 років було проведено більш як 90 заходів щодо очищення історичних, культурних і архітектурних пам`ятників по всьому світу, до числа яких входять Бранденбурзькі ворота в Берліні, статуя Христа в Ріо-де-Жанейро, колонада площі Святого Петра в Римі, Колоси Мемнона у верхньоєгипетському Луксорі, яким більше трьох тисяч років, голови президентів на горі Рашмор в США, 184-метрова башта Спейс-нідл, а також знамениті Потьомкінські сходи в Одесі.

* * * У компанії Alfred Kдrcher GMBH & Co. KG в цілому працює 6859 співробітників.

Головний офіс знаходиться в Германії, в м. Віннендені, неподалік від Штутгарта.

Представництва компанії зосереджені в 41 країні. Свої миючі апарати сімейне підприємство виробляє в Німеччині, Італії, Румунії, США, Бразилії, Мексиці та Китаї.

Безперервне обслуговування клієнтів по всьому світу забезпечують 41 тис. сервісних центрів в більш як 190 країнах. Найважливішим чинником зростання і розвитку компанії є інновації: 85% моделей устаткування, яке реалізує Kärcher, було розроблено менше п`яти років тому. До широкого спектру продукції Kärcher відносяться миючі апарати високого тиску, прибиральні і миючі пилососи, пароочищувачі і пилососи, миюче устаткування для автомобілів, апарати очищення сухим льодом, миючі засоби, системи водопостачання і очищення води, а також насоси для дома і саду з відповідними аксесуарами.

Додаткова інформація і ілюстрації для публікацій на сайті www.karcher.ua

Інформація про попередні проекти ТОВ «Керхер»:

http://www.karcher.ua/ua/Sponsorstvo/Ochywennja_Potomknskych_schodv_m_Odesa.htm

http://www.karcher.ua/ua/Sponsorstvo/Kyiv.htm

З усіх питань звертайтеся:

Фахівець відділу маркетингу ТОВ «Керхер» Надія Кріпосна: +380 (67) 405-69-72

Керівник відділу маркетингу ТОВ «Керхер» Ірина Пархомчук: +380 (67) 405-21-85