Київ. 20 травня. УНІАН. Російська рок-група "Телевізор" представила в Києві свій перший DVD-альбом "25 років в одному човні".

Презентація альбому відбулася сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

"Над цим альбомом ми працювали цілий рік. До нього включено 38 пісень різних років. Крім того, на диску також представлено треки з наших репетицій", - сказав лідер і вокаліст рок-групи Михайло БОРЗИКІН.

Відео дня

За його словами, скорочений варіант альбому також представлено в Інтернеті.

М.БОРЗИКІН відзначив, що група "Телевізор" не проводить масштабні гастрольні тури. "І такий розслаблений режим дає змогу працювати творчо, не перетворювати рок-н-рол на роботу", - вважає він.

Лідер групи також повідомив, що бере активну участь у політичних подіях, пов`язаних із захистом прав людини в Росії, і просуванні демократичних цінностей.

Довідка УНІАН. Рок-група "Телевізор" була заснована в Ленінграді в 1984 році. М.БОРЗИКІН є засновником, автором текстів, музики й ідейним натхненником групи. "Телевізор" є однією з найнеоднозначніших і найнеординарніших груп пострадянського простору, яка поєднує в собі важку електронну музику і за стилістикою її можна порівняти з "Depeche Mode", і просякнуті похмурим протистоянням усьому світові тексти.