Важливою складовою конкурентної позиції банку з обслуговування фізичних осіб є розвиток соціально-орієнтованих програм і забезпечення повноцінного сервісу для пенсіонерів і одержувачів соціальної допомоги. Тому реалізація пенсійної програми в «БТА Банку» - одне з важливих завдань розвитку фінустанови.

У 2009 році ПАТ «БТА Банк» отримав право на надання послуг з виплати пенсій і соціальної допомоги. Так, сьогодні банк абсолютно безкоштовно відкриває картковий рахунок, випускає і обслуговує платіжну карту, а також надає можливість поповнювати картковий рахунок власними готівковими коштами. При цьому на залишок суми на карткових пенсійних рахунках щомісячно нараховується 14% річних.

Відео дня

Для отримання готівки з карткового рахунку не обов`язково бути прив`язаним до режиму роботи відділень банку. Одержувати гроші за допомогою платіжної карти можна цілодобово і безкоштовно в банкоматах об`єднаної мережі АТМосфера, яка налічує більш як 2600 банкоматів. Пенсійні та соціальні карти «БТА Банку» є міжнародними, тому розрахунки картою можна проводити як на території України, так і за її межами. При цьому комісія за здійснення розрахунків або за зняття готівки з карти в мережі банкоматів АТМосфера не стягується.

За бажанням, власник карткового рахунку може випустити додаткові платіжні карти довірених осіб. При цьому власник може надати довіреним особам право користування коштами, які знаходяться на балансі даного карткового рахунку.

При пред`явленні пенсійного посвідчення у разі оформлення депозиту в «БТА Банку», клієнт має право на отримання надбавки по внеску +0,5% до базової процентної ставки по депозиту.

Одержувати пенсію і соціальну допомогу в «БТА Банку» просто, вигідно і зручно. Ми створюємо всі необхідні умови для забезпечення повноцінного обслуговування пенсіонерів і одержувачів соціальної допомоги.