На 9-му Міжнародному PR-фестивалі

Створення клієнторієнтованої корпоративної культури – мрія і маркетологів, і керівників. 17 червня учасники 9-го Міжнародного фестивалю суспільних комунікацій ознайомляться з результатами роботи PR і HR-фахівців компанії «Київстар». З доповіддю «Все для Клієнта: впровадження змін в корпоративній свідомості» - виступить Жанна Ревнова, керівник департаменту з корпоративних зв`язків компанії.

Детально про фестиваль тут:http://www.prschool.kiev.ua/ru/anonsy-sobytij/lists/296

Відео дня

Про Жанну Ревнову: з 2004 року очолює напрям зв`язків з громадськістю лідера телеком-ринку України. За роки роботи в «Київстарі» разом зі своєю командою реалізувала ряд яскравих комунікаційних програм, серед яких, - партнерський проект проведення Євробачення в Україні, підтримка виступу Національної збірної на Чемпіонаті світу з футболу, програми «Спілкування заради майбутнього», «Мобільна культура» і багато інших.

З доповіді учасники фестивалю дізнаються:

- що апгрейд потрібний не тільки устаткуванню, але і свідомості людей;

- як в максимально короткі терміни впровадити Велику Ідею Бренду в уми 95% співробітників – дорослих і по здоровому скептичних людей;

- як примусити цю ідею стати живою і почати працювати на благо клієнтів, бренду і колективу компанії;

- навіщо потрібно іноді повністю стирати розділяючу грань між співробітниками і клієнтами;

- нарешті, як серед робочого тижня вийти літнім днем на вулиці всім офісом і одержати від цього драйв, а головне – користь.

Поза сумнівом, зацікавлять маркетологів і корпоративних фахівців з комунікацій ще як мінімум дві яскравих маркетингово орієнтованих доповіді фестивалю. Перша - про досвід просування в Інтернеті ресторанного бізнесу Савелія Лібкіна (доповідь Бориса Ходорковського). Друга – «Чого хоче насправді наш споживач? Технології витягання з корпоративної підсвідомості дійсних образів, думок і метафор (ZMET) для використання в комунікаціях» (доповідач - Сергій Романюха).

Катерина Кундельська

член оргкомітету 9 Міжнародного

фестивалю суспільних комунікацій

+380973522625