Укрсоцбанк оголошує про проведення VІІ Всеукраїнської студентської олімпіади на приз UniCredit Group, організованої за підтримки компанії Visa. Всеукраїнська студентська олімпіада, яка проводиться вже сьомий рік поспіль, покликана допомогти майбутнім талановитим фахівцям перевірити свої знання та уміння на практиці, а також дістати унікальну можливість для початку успішної кар`єри.

До участі в олімпіаді запрошуються студенти 3-5-х курсів вищих навчальних закладів України, які мають середній бал успішності вище «4» і здобувають вищу освіту за спеціальностями «Банківська справа», «Фінанси», а також іншим спеціальностям за узгодженням з оргкомітетом олімпіади.

Олімпіада проходить у два етапи. Відбірковий тур олімпіади проводився 12 травня 2010 року у форматі дистанційного online-тестування за темами «банківська справа», «банківське право», «менеджмент» і «економічна теорія». За наслідками online-тестування 15 студентів, що набрали найвищий бал, будуть запрошені до Києва на фінал олімпіади, який пройде 22 травня 2010 р.

Відео дня

"Не дивлячись на складну ситуацію в банківській сфері і скорочення більшістю банків своїх бюджетів, Укрсоцбанк, як і раніше, підтримує талановиту студентську молодь, щорічно проводячи Всеукраїнську студентську олімпіаду, - говорить начальник Департаменту персоналу Стефано Мантовані. - Цього року, як і раніше, основною ідеєю заходу є допомога талановитим студентам у виявленні та розвитку їхніх здібностей, створення сприятливих умов для професійної реалізації".

"Visa приділяє особливу увагу програмам з розвитку фінансової письменності населення і залучення суспільства в банківську сферу не тільки в Україні, але і по всьому світу. В зв`язку з цим одним з пріоритетів Visa є надання населенню широкого вибору фінансових послуг і забезпечення високого рівня обслуговування, яке безпосередньо залежить від кваліфікації і професіоналізму банківських працівників, - відзначила Світлана Георбелідзе, глава представництва Visa в Україні. - Тому ми з радістю підтримали пропозицію Укрсоцбанку провести Всеукраїнську студентську олімпіаду, яка є важливою ініціативою для освіти молодих фахівців і вносить вагомий внесок до формування банківської системи з високими стандартами обслуговування".

Учасники першого туру одержать пам`ятні подарунки від Укрсоцбанку, UniCredit Group і міжнародної платіжної системи Visa. Всі фіналісти олімпіади будуть нагороджені золотими зливками і платіжними картами Укрсоцбанку, а так само сертифікатами переможця першого туру і отримають право на проходження практики в банках UniCredit Group в Україні. За наслідками фіналу олімпіади компанія Visa також визначить володаря спеціального призу Visa.

Переможці фінальних змагань в особистій першості одержать грошові премії (І місце – 6 000 грн. ІІ місце – 4000 грн. ІІІ місце – 2000 грн.), які будуть перераховані на платіжні карти Visa від Укрсоцбанку, а також право працевлаштування в банках UniCredit Group в Україні.

Організатори бажають усім учасникам Всеукраїнської студентської олімпіади успіхів у виконанні завдань, позитивних емоцій і, звичайно ж, перемоги!

*** АКБ «Укрсоцбанк», що входить до групи найбільших банків України, заснований у вересні 1990 року. Персонал банку перевищує 9 тис. чоловік.

За станом на 1 січня 2010 року:

кредитний портфель - 40,545 млрд. грн.

чисті активи - 43,410 млрд. грн.

об`єм коштів юридичних осіб на строкових і поточних рахунках - 4,671 млрд. грн.

об`єм коштів фізичних осіб - 7,669 млрд. грн.

капітал - 6,028млрд. грн.

чистий прибуток банку - 127 млн. грн.

23 січня 2008 року UniCredit Group завершила покупку 94,2% загального випущеного акціонерного капіталу Укрсоцбанку у групи інвесторів, яких представляла міжнародна інвестиційна консалтингова компанія EastOne (продавець з боку акціонерів) через Bank Austria, який входить до Групи і є відповідальним за комерційну банківську діяльність в країнах Центральної і Східної Європи.

Докладніша інформація доступна за адресою:

http://www.usb.com.ua/

Visa є глобальною платіжною системою, яка забезпечує доступ утримувачам карт, торговельно-сервісним підприємствам, фінансовим і урядовим установам в більш як 200 країнах світу до швидкої, безпечної і надійної мережі електронних платежів. Електронні платежі здійснюються за допомогою глобальної інноваційної процесингової системи VisaNet, яка здатна обробляти більше 10000 транзакцій на секунду, забезпечуючи захист від шахрайства для споживачів і гарантії здійснення платежів для торговельно-сервісних підприємств. Visa не є банком, не випускає платіжні карти, не встановлює комісії або процентні ставки для споживачів, а також не видає кредити утримувачам карт. У свою чергу, інноваційні рішення Visa дозволяють фінансовим організаціям пропонувати своїм клієнтам широкий вибір фінансових інструментів, включаючи передоплачені дебетові і кредитні карткові продукти.

Докладніша інформація доступна за адресою:

www.visa.com.ua

Прес-служба Укрсоцбанку

Сергій Шевченко

АКБ «Укрсоцбанк»

+38 044 230 32 56

SShevchenko@ukrsotsbank.com

Прес-служба Visa Inc. у Україні

Ганна Сердюк

The Willard Group

+380 (50) 331 34 76

anna.serdyuk@twg.com