Вперше в Україні компанія Car Rental & Services запроваджує погодинну оренду автомобілів, устаткованих обладнанням, яке за допомогою супутникового та стільникового зв’язку активує та дезактивує центральний замок авто та іммобілайзер. Відтепер для того, щоб взяти машину в оренду, достатньо зареєструватися у системі компанії і отримати власний ключ від авто. А далі щоразу, коли потрібна машина, просто обирати місце, де Вам зручно її забрати. Вартість такої послуги – від 9 доларів за годину.

Відео дня

Більше не потрібно щоразу, коли потрібен автомобіль, втрачати час на поїздку в офіс Car Rental & Services та оформляти оренду, або замовляти доставку автомобіля до Вашого офісу. Потрібен лише один візит до нас. Ми Вам запропонуємо зареєструватися у системі і дамо магнітний ключ, який є універсальним і зможе активувати будь-яку машину з автопарку компанії. Ключ назавжди залишиться у Вас. На сайті компанії є карта Києва з позначеними місцями запаркованих орендних авто. Надалі достатньо знайти машину у найзручнішому для Вас місці, зателефонувати в компанію і за кілька секунд Ваш ключ буде активовано. Залишиться лише відкрити машину та їхати.

Нова система погодинної оренди авто з магнітними ключами компанії Car Rental & Services дозволяє Вам економити не лише час, а й фінанси. За словами директора компанії Car Rental & Services Андрія Петровіцького, однією машиною можуть користуватися одразу кілька компаній: "У час кризи та фінансової скрути, коли більшість компаній урізають свої бюджети, ми йдемо назустріч нашим клієнтам і пропонуємо вихід. Розташовані в одному бізнес-центрі компанії можуть користуватися одним авто. Наприклад, машина стоїть на парковці офісного центру, а компанії, які зареєстровані у нашій системі і мають магнітні ключі, беруть її тоді, коли їм це потрібно. Таким чином – кожна фірма економить гроші на транспортні витрати. Не потрібен власний автопарк, не потрібно платити за місяць чи навіть добу оренди – платиш лише за ті години, коли їздиш". Крім погодинної оренди, автомобіль можна взяти на будь-який період.

Нова послуга погодинної оренди автомобіля від компанії Car Rental & Services розрахована не лише на бізнес-клієнтів. Якщо через фінансову та банківську кризу родина не змогла придбати авто чи змушена була його позбутися, – погодинна оренда вирішить цю проблему. Взяти машину на кілька годин за цінами, які пропонує компанія Car Rental & Services, може собі дозволити кожна українська родина.

В автопарку компанії Car Rental & Services кожен може знайти машину за комфортністю та ціною. Це абсолютно нові авто від економ до преміум-класу. Усі машини застраховані.

Система оренди авто з магнітними ключами вже працює у світі. Кілька років в Америці та Європі зареєстровані у компаніях-орендодавцях клієнти мають змогу брати авто у будь-якій зручні точці країни в будь-який зручний час.

Магнітний ключ, який отримує клієнт, має перший ступінь секретності. Підробити його неможливо – його захищають 32 тисячі можливих комбінацій.

*** Компанія Car Rental & Services є частиною групи компаній Real Estate & Service. Юридична адреса: вул. Пушкінська 8, офіс 15, офіційний сайт www.res.com.ua

Детальніша інформація – за телефонами: (044)279-7092, (067)440-9001, контактна особа - Андрій Петровіцький.