Компанія Visa оголошує про новий етап «Програми преміальних пропозицій» Visa в Україні

«Програма преміальних пропозицій» Visa налічує більше 90 привілеїв від партнерів в Україні і за кордоном

Кількість партнерів, що приєдналися до нової «Програми преміальних пропозицій Visa» в Україні, подвоїлася

Відео дня

Міжнародна платіжна система Visa оголошує про запуск нового етапу «Програми преміальних пропозицій Visa» в Україні, в рамках якої утримувачам преміальних карт Visa Gold, Visa Platinum і Visa Infinite надаються нові ексклюзивні пропозиції в найкращих ресторанах, готелях, модних бутіках на території України та за її межами.

З моменту запуску в 2006 році “Програма преміальних пропозицій” Visa щорічно оновлювалася, і, в порівнянні з 2009 роком, кількість партнерів збільшилася більш як удвічі, склавши 23 кращих ресторанів, готелів і бутіків модного одягу. До нової програми приєдналися такі партнери як компанія Helen Marlen Group, що представляє в Україні такі бренди як Burberry, Gucci і Salvatore Ferragamo, а також Stefano Ricci, Brioni та інші. На сьогоднішній день в Україні діють 15 преміальних пропозицій для утримувачів карт Visa Gold і 23 пропозиції для утримувачів карт Visa Platinum і Visa Infinite. В рамках «Програми преміальних пропозицій» Visa також діють ексклюзивні пропозиції міжнародних партнерів Visa, таких як Marriott, Starwood, Fairmont, Raffles, Swissotel, Avis and Hertz. В цілому, налічується більш як 90 привілеїв у різних категоріях, включаючи шопінг, дозвілля, вишукані ресторани і бари, подорожі та відпочинок, якими можна скористатися як в Україні, так і подорожуючи за кордоном.

Преміальні пропозиції програми включають знижки 5–20% на покупки, сплачені картами Visa Gold, Visa Platinum, Visa Infinite, а також різні індивідуальні подарунки від партнерів програми Visa, які роблять будь-яку покупку приємним проведенням часу. Наприклад, ресторан Amici Mi на додаток до знижок до 10% дарує своїм клієнтам запрошення на дегустацію ексклюзивних вин або фірмовий десерт від шеф-повара залежно від типу карти. На ювелірні вироби і аксесуари від Frey Wille, оплачені преміальними Visa Platinum і Visa Infinite, діє знижка до 15%, а клієнти бутіків Helen Marlen можуть сплатити свої покупки по карті Visa Platinum і Visa Infinite із знижкою 5-7% відповідно. Повний список спеціальних пропозицій і привілеїв доступний на сайті www.visa.com.ua/wv/premium.

“Карти Visa Gold, Visa Platinum і Visa Infinite призначені для найбільш заможних і вимогливих клієнтів і є символом престижу і високого соціального статусу їх утримувача. У всьому світі Visa прагне забезпечити утримувачам цих карт бездоганне обслуговування і широкий вибір преміальних продуктів і послуг. З цією метою спеціально для українського ринку ми розробили «Програму Преміальних Пропозицій», яка пропонує щось більше, ніж надійність і зручність платежів, коли володіння преміальною картою Visa стає справді унікальним досвідом і стилем життя, - відзначила Світлана Георбелідзе, глава представництва Visa в Україні. - У зв`язку з цим мені приємно відзначити співпрацю Visa і Helen Marlen Group. Виступаючи спонсором Helen Marlen Fashion Show, Visa дарує утримувачам преміальних карт унікальний шанс відвідати одну з найрозкішніших модних подій і зануритися в світ моди і краси».

Визнані в більш як 200 країнах світу преміальні карти Visa забезпечують не тільки фінансову гнучкість, зручність і надійність платежів, а й пропонують ряд ексклюзивних умов обслуговування, серед яких - служба клієнтської підтримки, термінова допомога по заміні карти або видачі готівки, а також медична і юридична підтримка. У міру підвищення категорії карти набір пропонованих послуг розширюється, відповідаючи запитам найдосвідченіших клієнтів. Так, утримувачі карт Visa Platinum і Visa Infinite можуть скористатися послугами зі страхування покупок і продовженої гарантії на товари, куплені по карті. Додатково тільки для утримувачів карт Visa Infinite пропонуються ексклюзивні послуги з бронювання квитків і послуги служби «Консьєрж».

Visa є глобальною платіжною системою, яка забезпечує доступ утримувачам карт, торгово-сервісним підприємствам, фінансовим і урядовим установам в більш як 200 країнах світу до швидкої, безпечної і надійної мережі електронних платежів. Електронні платежі здійснюються за допомогою глобальної інноваційної процесингової системи VisaNet, яка здатна опрацьовувати більш як 10 000 транзакцій за секунду, забезпечуючи захист від шахрайства для споживачів і гарантії здійснення платежів для торгово-сервісних підприємств. Visa не є банком, не випускає платіжні карти, не встановлює комісії або процентні ставки для споживачів, а також не видає кредити утримувачам карт. У свою чергу, інноваційні рішення Visa дозволяють фінансовим організаціям пропонувати своїм клієнтам широкий вибір фінансових інструментів, включаючи дебетові, передоплачені та кредитні карткові продукти.

Докладніша інформація доступна за адресою:

www.visa.com.ua

Прес-служба Visa Inc. у Україні Ганна Сердюк

the Willard Group

+380 (50) 331 34 76

anna.serdyuk@twg.com