Прагнучи підвищувати рівень і статус своїх послуг, «БТА Банк» активно розвиває напрям карткового бізнесу. Довгий час банк успішно співпрацює з платіжною системою Visa International, будучи її асоційованим членом. А не так давно, розширюючи спектр своїх пропозицій, «БТА Банк» одержав статус принципового члена міжнародної платіжної системи (МПС) MasterCard Worldwide, і з травня 2010 банк починає до карт МПС Visa International емітувати карти МПС MasterCard наступних класів: Maestro, MasterCard Standard, MasterCard Gold і MasterCard Business.

Відео дня

Початок роботи з МПС MasterCard і збільшення асортименту платіжних карт є вельми значущою пропозицією для клієнтів. Враховуючи, що сьогодні карти стають універсальною валютою в будь-якій точці світу, клієнти «БТА Банку» можуть обрати саме той тип карти, який максимально відповідає їхнім потребам і стилю життя.

За платіжними картами середнього і преміального класу «БТА Банк» пропонує пакетне обслуговування - клієнт оплачує тільки річне обслуговування карти і при цьому одержує ряд безкоштовних додаткових сервісів: зарахування коштів із різних джерел, отримання грошових коштів у банкоматах «БТА Банку», мережі «Атмосфера» і мережі банкоматів групи БТА за кордоном, SMS-повідомлення про проведені операції по карті, щомісячну розсилку виписки на електронну адресу клієнта, випуск додаткових карт різного класу, можливість проглядати інформацію по картковому рахунку в банкоматах та ін.

До того ж, для всіх охочих одержати міжнародну платіжну карту MasterCard від «БТА Банку» діє унікальна пропозиція: разом з картою базового, середнього або преміум-класу банк відкриває ощадний рахунок. Цей рахунок дозволяє клієнтові одержувати додатковий прибуток шляхом нарахування відсотків на залишок коштів.

«Ми бачимо великі перспективи в картковому бізнесі, тому плануємо ще активніше розвивати цей напрям. Робота з МПС MasterCard – один з перших кроків. Фахівці банку цілеспрямовано працюють над створенням оптимальних умов для використання платіжних карт. Ми гарантуємо нашим клієнтам вигідні умови і високий рівень сервісу», - говорить Володимир МОСКАЛЕНКО, начальник Управління розробки і організації продажу продуктів.

* * * “БТА Банк” - стабільний універсальний банк з бездоганною 18-річною діловою репутацією. Ліцензія НБУ №25 від 09.02.2010 року. Згідно з Законом України "Про акціонерні товариства", з 28 січня 2010 року “БТА Банк” змінив організаційно-правову форму з відкритого акціонерного товариства на публічне акціонерне товариство, і є ПАТ "БТА Банк".

Цього року Рейтинговим комітетом агентства "Кредит-Рейтинг" прийнято рішення про оновлення кредитного рейтингу і рейтингу надійності депозитів “БТА Банку”.

Тип кредитного рейтингу: довгостроковий кредитний рейтинг за Національною рейтинговою шкалою.

Кредитний рейтинг «БТА Банку»: uaBBB.

Прогноз кредитного рейтингу: стабільний.

Що стосується рейтингу надійності банківських внесків, то «БТА Банк» знову одержав тверду оцінку 4, що характеризує «БТА Банк» як фінансову установу з високим рівнем надійності.