Традицією «БТА Банку» стали депозитні акції і розиграші призів серед клієнтів. Так, на початку року володарями грошового призу в розмірі 100 тис. грн. і путівки на 2-х на Кубу стали переможці акцій «Гроші, гроші, гроші» та «Престижний депозит». Зараз же ПАТ «БТА Банк» підбив підсумки чергового розиграшу - акції «Депозитний ярмарок».

Путівка до Іспанії від «БТА Банку»

Відео дня

Ця акція стартувала усередині січня і тривала до 26 березня. Головний приз – поїздка на одну з яскравих подій у світі, квітневий ярмарок у Севільї.

«БТА Банк» підбив підсумки і оголошує ім`я переможця. Ним стала Катерина Кривошей.

Катерина розмістила депозит в лютому, практично за півтора місяці до закінчення акції. «Перше, що мене привернуло в депозитах «БТА Банку», – це вигідні умови і постійний гарантований доступ до своїх грошей. Про те, що я можу виграти приз, навіть не замислювалася. Ні, мені, звичайно, дуже хотілося виграти, але припустити, що це трапиться, я не могла. Можу сказати, що я дуже рада! Іспанія – одна з моїх улюблених країн. Тому побувати там – означає втілити одне зі своїх заповітних бажань. Спасибі «БТА Банку» за цю можливість!», - ділиться враженнями Катерина.

«БТА Банк» і надалі продовжує розвивати й удосконалювати свою депозитну лінійку. Так, новою пропозицією Банку став внесок «Індексований». Унікальність цього продукту в тому, що він дозволяє клієнтові застрахувати свої гроші від ризику валютний коливань. Так, при розміщенні депозитного внеску в гривні, у разі зростання офіційного курсу долара США по відношенню до національної валюти, «БТА Банк» компенсує курсову різницю по внеску і відсоткам. Якщо курс знижується або залишається незмінним - сума внеску клієнта незмінна і по ній нараховуються відсотки.