«Епіцентр К» визнано найбільшим гіпермаркетом формату DIY у світі!

27 та 28 березня 2010 року в Епіцентрі на Берковецькій, 6-В експертна комісія національного проекту «Книга рекордів України», акредитованого партнера Книги рекордів Гіннеса, зафіксувала 5 нових рекордів! «Епіцентр К» було нагороджено у номінаціях «Найбільший будівельно-господарський гіпермаркет формату DIY у світі» та «Найкоротший термін будівництва будівельно-господарського гіпермаркету формату DIY у світі». Крім того, на показовому виступі під час свята українські спортсмени-богатирі встановили 2 рекорди України та 1 світовий.

Протягом двох днів відвідувачів Епіцентру очікувало безліч розваг та приємних сюрпризів - майстер-класи та конкурси від зірок, розіграші подарунків та знижок, народні гуляння з фольклорним колективом, футбольне шоу від зірок, баскетбольний фристайл від харизматичного учасника шоу «Україна має талант!» - Сергія Дубровського та багато інших. За два дні серед покупців Епіцентру було розіграно 200 000 гривень і тисячі подарунків.

Відео дня

В рамках святкування 28 березня на майданчику перед будівельно-господарським гіпермаркетом «Епіцентр К» відбулось свято богатирських рекордів. Ніна Геря, капітан жіночої збірної України з перетягування канату, встановила новий рекорд України з перенесення «коромисла» вагою 250 кг на швидкість (дистанція 25 м). Зафіксований результат Ніни: 21 сек. Сергій Романчук (світова топ-десятка у вправі «найсильніші руки») побив рекорд України у вправі «прогулянка фермера» - перенесення 2-х валіз по 171 кг на максимальну відстань. Зафіксований результат Сергія: 27 метрів 10 см. Віталій Герасимов, чемпіон світу 2009 року серед атлетів вагою до 105 кг, встановив світовий рекорд у піднятті гантелі вагою 79 кг. на рази. Зафіксований результат Віталія: 10 разів за 1 хв. 10 сек. (попередній світовий рекорд – 9 разів за 90 секунд).

Ввечері, два дні поспіль навпроти гіпермаркету «Епіцентр К» відбувались гала-концерти, в яких брали участь Влад Яма, Віктор Павлік, Василь Бондарчук, Фоззі та НеДіля, Мирослав Кувалдін, Олександр Воєвуцький, Ларсон, гурти Авіатор, Dруга Ріка, Тартак, Дантес&Олейник, Dі Lemma, Павлики  Інт., Пара нормальних. Крім того, протягом дня улюблених виконавців можна було побачити на території гіпермаркету в новому амплуа. Сашко Положинський, лідер гурту «Тартак», мабуть, невипадково обрав таку назву для свого колективу, адже як виявилось, він майстерно вправляється з бензопилою. Діля, лідер гурту НеДіля, на очах у покупців Епіцентру готував плов, Василь Бондарчук пік млинці, а от гурт Авіатор вирішив відпочити і пограти в більярд у відділі «Деко».

Як зазначила засновниця компанії «Епіцентр К», Галина Герега під час церемонії нагородження гіпермаркету-рекордсмена: «Це перемога України та наших покупців, які нам довіряють, які будують своє майбутнє разом з Епіцентром, і які прийшли сьогодні відсвяткувати цю подію разом з нами! Цей рекорд – справді досягнення України, яке красномовніше за будь-які слова говорить, що українці вміють працювати за світовими стандартами. Ми щиро переконані, що цей здобуток буде надихати всіх наших співвітчизників самовіддано працювати і досягати своїх вершин!».

* * * Національна мережа будівельно-господарських гіпермаркетів «Епіцентр К» - найбільша мережа будматеріалів в Україні.

Перший гіпермаркет був відкритий 6 грудня 2003 року у Києві.  Компанія «Епіцентр К» швидко росте і налічує вже 24 гіпермаркети в таких містах як Київ, Львів, Полтава, Одеса, Чернівці, Харків, Івано-Франківськ, Дніпропетровськ, Луганськ, Хмельницький, Миколаїв, Кривий Ріг, Тернопіль, Черкаси, Ужгород, Рівне, Донецьк, де працює майже 14 тисяч осіб.

Торгова площа нового будівельно-господарського гіпермаркету в Києві, що знаходиться за адресою: вул. Берковецька, 6-В, складає 56 000 квадратних метрів, що дорівнює восьми футбольним майданчикам, а асортимент товару – 200 000 найменувань.

Перший поверх гіпермаркету займає 30 000 м. кв.  Зліва - будівельні матеріали, обладнання для будівництва та ремонту, товари автомобільної групи, а справа - оздоблювальні матеріали, все для саду та городу, зоомагазин. Окрім традиційної вітрини з подіумами, плитка та сантехніка представленні в шоу-румах, де покупець може оцінити, як ті чи інші зразки виглядають в інтер’єрі. Всього на першому поверсі 119 торгових рядів та 100 кас.

Для покупців у гіпермаркеті працює 8 траволаторів, один з яких прямо навпроти центрального входу, а також два панорамні ліфти.

Родзинкою нового гіпермаркету є «Садовий центр», окремий напрямок, який займає 16 000 квадратних метрів, 7000 кв. м з яких віддано під зелені рослини. Тут існує зона регенерації  рослин і холодильники для свіжозрізаних квітів. Ноу-хау центру - безкоштовна консультація флориста.

В салоні кухонь представлено 100 готових дизайнерських рішень на будь-який смак. Салон світла займає 1000 кв. м. Експозиційна сітка світильників та люстр – у два-три рази більша, ніж в аналогічних гіпермаркетах Франції та Польщі. Всього у відділі представлено 5000 найменувань «світлового» товару.

На території гіпермаркету оснащено дитячий майданчик, де працюють кваліфіковані вихователі та педагоги.