Участь в Українському форумі Інтернет-діячів (iForum), який пройде 1 квітня 2010 року, підтвердили провідні фахівці Рунету – Ігор АШМАНОВ («Ашманов і партнери»), Антон НОСИК (Rambler), Кирило ГОТОВЦЕВ (Maniaco.ru), Дмитро САТІН (Usabilitylab), Сергій МИТРОФАНОВ (Brandflight (CIS)).

З українського боку досвідом поділяться відомий політик і блогер Михайло БРОДСЬКІЙ, Олексій МАСЬ (УБС), Олександр ОЛЬШАНСЬКИЙ (Imena.UA), Денис ОЛЕЙНИКОВ (Futbolka.ua), Сергій ПЕТРЕНКО (Яндекс Україна), Владислав ЧЕЧЕТКІН (Rozetka.ua).

Такий представницький і авторитетний склад доповідачів гарантує величезний пізнавальний потенціал форуму, вважають організатори.

Відео дня

Захід пройде в чотири одночасні потоки: Інтернет-бізнес, Інтернет-реклама, Інтернет-технології і WEB 2.0, де будуть озвучені загальні показники розвитку Уанету, оцінки перспективних напрямів та ефективності реклами, питання захисту інтелектуальної власності і проблеми шахрайства в Мережі. Також будуть висвітлені теми монетизації Інтернет-проектів, інвестиційних стратегій, механізмів просування в Інтернеті, вибору технічних платформ, юзабіліті та багато інших актуальних питань.

За оцінками організаторів, це наймасштабніший захід в Україні в області Інтернет-технологій. За їх даними, на iForume будуть представлені всі «вершки» російськомовного Інтернету. Організатори чекають цього року не менш як 2000 слухачів.