Ряд громадських організацій завтра під адміністрацією Президента вимагатимуть відставки Табачника і Могильова

Київ. 18 березня. УНІАН. Представники 16 громадських патріотичних організації завтра пікетуватимуть Адміністрацію Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА з вимогою відставки Дмитра ТАБАЧНИКА з посади міністра освіти та Анатолія МОГИЛЬОВА – з посади міністра внутрішніх справ.

Про це сьогодні на прес-конференції в УНІАН повідомив координатор національно-патріотичних організацій України Олег ВІТОВИЧ.

Відео дня

"Джерелом влади в Україні є український народ. Народ наймає на роботу Президента, депутатів та чиновників Кабінету міністрів. Більшість народу має інші політичні, економічні та світоглядні позиції, ніж ті, які сповідує Партія регіонів, а з більшістю потрібно рахуватись", - сказав О.ВІТОВИЧ.

Координатор патріотичних організацій нагадав, що за В.ЯНУКОВИЧА на президентських виборах проголосувала лише третина громадян із загальної кількості виборців. "Новій владі необхідно пам’ятати, що 2/3 виборців проголосували або за іншого кандидата, або проти всіх. А громадські організації повинні постійно про це нагадувати владі", - додав він.

О.ВІТОВИЧ повідомив, що відповідну заяву з вимогами відставки Д.ТАБАЧНИКА та А.МОГИЛЬОВА підтримали 16 громадських організацій