Київ. 9 березня. УНІАН. Керівництво київського виставково-розважального комплексу "Лабіринт привидів" спростовує звинувачення, висунуті в середині січня в одному з друкованих ЗМІ, в тому, що експозиція закладу нібито пропагує насильство.

Про це сьогодні на прес-конференції в УНІАН заявила старший адміністратор "Лабіринту привидів" Олена КУЗЬМІЧ.

"Ми не закликаємо нашою експозицією до насильства, не пропагуємо куріння, наркоманію, ми показуємо наслідки цих проявів. І, попутно, розважаємо людей... Наше направлення діяльності - піднімати настрій, давати позитивні емоції і, певною мірою, навіть історичні знання нашим відвідувачам... Люди виходять від нас задоволені і веселі", - сказала вона.

Відео дня

За словами О.КУЗЬМІЧ, протягом семи років роботи комплексу, розташованого в приміщенні, що орендується, в центрі Києва, на Хрещатику, експозицію відвідало чимало відомих в Україні людей, проводилися шкільні екскурсії, і ніяких нарікань ні від кого не було.

Враховуючи це, О.КУЗЬМІЧ припустила, що причиною нападок в окремих ЗМІ на адресу розважального закладу могли стати чиїсь бізнес-інтереси. "Є два варіанти: або в нас з`явилися конкуренти, які хочуть позбутися нас, або хтось претендує на приміщення", - сказала вона.