Київ. 2 лютого. УНІАН. Співачка Наталія ВАЛЕВСЬКА звинувачує керівництво Національної телекомпанії України у блокуванні показу її виступів на Першому національному каналі.

Про це вона повідомила сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

Співачка розповіла, що після того, як дізналась, що конкурс з відбору виконавця від України на пісенний конкурс “Євробачення” не відбудеться, вона подала заявку на участь у подібному відборі від Росії. За її словами, вочевидь, таке рішення не сподобалось президенту НТКУ Василю ІЛАЩУКУ.

Відео дня

Чоловік і продюсер Н.ВАЛЕВСЬКОЇ Володимир ПРИГЛАДЬ пояснив таке припущення тим, що в один із днів йому зателефонував В.ІЛАЩУК і “в жорсткій формі” попередив, що у зв’язку з таким рішенням “заблокує появу ВАЛЕВСЬКОЇ в ефірі Першого національного”. Продюсер сказав, що спочатку не надав особливого значення цій заяві, однак пізніше і справді вже готові до ефіру записи співачки вчасно не з’явились у програмах Першого національного. За словами продюсера, коли він зателефонував на канал дізнатись про причини затримки, йому відповіли, що керівництво телекомпанії заборонило випускати в ефір записи Н.ВАЛЕВСЬКОЇ.

В.ПРИГЛАДЬ додав, що команда співачки вважає такі дії незаконними і саме тому вирішила донести їх до відома громадськості