Київ. 18 січня. УНІАН. У Києві пройшла презентація книги психолога Філіппа БОГАЧОВА «Пікап: самовчитель зі спокуси» («Пикап: самоучитель по соблазнению»).

В агентстві УНІАН книгу представив її автор - засновник тренінгу для чоловіків «Російська модель ефективної спокуси» (РМЕС).

Як відзначив Ф.БОГАЧОВ, його проект охоплює 15 країн, семінари і тренінги проводяться більш ніж у 80 містах.

Відео дня

Вивченням принципів спокуси, за словами автора книги, він опікується з 1996 року, а у 1998 році створив перший в СНД сайт, повністю присвячений питанням спокуси.

За останні 8 років Ф.БОГАЧОВ написав і видав 7 книг загальним накладом понад 300 тисяч примірників. У фільмі «Пікап. Правила зйому» Ф.БОГАЧОВ був консультантом зйомок.

Як відзначив Ф.БОГАЧОВ, книга «Пікап: самовчитель зі спокуси» («Пикап: самоучитель по соблазнению») є новою версією попередньої книги " Російська модель ефективної спокуси", виданої у 2004 році.

При написанні останньої книги він спробував структурувати у ній досвід 50 тисяч успішних спокусників і всі свої знання на сьогодні.

«Це досвід, за який я ручаюся, за який ручаються мої тренери, провідні тренінги…», - наголосив Ф.БОГАЧОВ.

Він відзначив, що його мета полягала в тому, «щоб написати повне покрокове керівництво для чоловіків про успішність не тільки серед жінок, а й в усьому іншому».

Книга видана накладом 20 тисяч примірників.