Київ. 15 грудня. УНІАН. У Києві відбулася презентація сучасного науково-популярного дослідження України “Полювання на правду”.

Як зазначила сьогодні на прес-конференції в УНІАН автор видання кандидат економічних наук Наталія СЕМЕНЧЕНКО, “книга є науково-популярним твором на економіко-політичну тему”.

Вона повідомила, що в книзі розглядаються історичні та політичні передумови розвитку України, при цьому політично незаангажована інформація подається лише із перевірених документів, наукових робіт українських і закордонних дослідників, а також з особистих інтерв’ю з представниками наукової еліти України.

Відео дня

“В цій книзі зібрана коротка, але дуже змістовна інформація про Україну. Разом з тим, тут зібрані думки відомих вчених и деяких українських політиків, які характеризують основні події у життя українського народу. А також, що найголовніше, чого нам, громадянам цієї країни, очікувати від наступних результатів безкінечних перетворень”, - зазначила Н.СЕМЕНЧЕНКО у своєму зверненні до читачів.

У свою чергу, видавець книги – директор видавничо-книготорговельної компанії Ігор СТЕПУРІН висловив упевненість у комерційному успіху продажів “Полювання на правду” і повідомив про плани також надрукувати книгу українською мовою.

“Сьогодні в Україні відчувається потреба в незаангажованій публіцистиці, яка написана не на замовлення”, - зауважив він.