Київ. 16 листопада. УНІАН. Громадська організація “Град” звинувачує депутата Дніпропетровської міської ради Загіда КРАСНОВА у поширенні паніки та перешкоджанні роботи аптек в умовах епідемії грипу.

Про це заявив координатор ГО “Град” Андрій ДЕНИСЕНКО сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

За його словами, “останні два тижні у Дніпропетровську відбувається PR-вакханалія навколо епідемії грипу”.

Відео дня

“Ми вимагаємо від прем’єр-міністра Юлії ТМОШЕНКО, правоохоронних органів, народних депутатів виступити у протиборство не лише із комерційними спекулянтами, а й спекулянтами політичними, які у цей складний для нашої країни час нагрівають руки на епідемії грипу в Дніпропетровську”, - наголосив А.ДЕНИСЕНКО.

Він заявив, що “у Дніпропетровську керівник депутатської більшості міської ради Загід КРАСНОВ з 4 листопада розпочав масштабну, гучно розрекламовану PR-акцію, боротьби з епідемію грипу у місті”.

“Він вдався до масових роздач на вулицях міста безкоштовних захисних пов’язок. За інформацією пана КРАСНОВА, його активісти роздали їх понад 100 тисяч”, - сказав представник ГО “Град”, наголосивши при цьому, що “це призвело до небаченої у місті паніки і до паралізації роботи мережі аптек”.

“Всі пов’язки, які роздавались активістами КРАСНОВА, вони всі були фабричного виробництва. І в нас є всі підстави стверджувати, що пан КРАСНОВ скупив ці засоби індивідуального захисту у лікарнях й державних аптеках Дніпропетровська. Яким чином це було зроблено, які посадові особи до цього причетні, власне, це і є ті питання, які ми задаємо народним депутатам, силовикам й звертаємся з ними до Юлії ТИМОШЕНКО. Ми сподіваємось, що в результаті розслідування цієї ситуації правоохоронними органами, ми вийдемо на тих посадовців Дніпропетровської міськради, які сприяли реалізації PR-схеми Загіда КРАСНОВА та незаконним шляхом передали йому велику партію масок, які не попали до лікувальних установ», - зазначив А.ДЕНИСЕНКО.

За словами А.ДЕНИСЕНКА, у ці ж дні марлеві пов’язки фабричного виробництва з’явились у спекулянтів. "Мене не здивує, якщо з’ясується, що люди з штабу «Громадської сили» мають відношення до спекулянтів, що торгують у Дніпропетровську марлевими масками за завищеними цінами», - резюмував А.ДЕНИСЕНКО.